Anahtar Kelimeler: Kırıkkale kişi ihraç edildi

Kırıkkale´den 174 kişi ihraç edildi

Kırıkkale´den 174 kişi ihraç edildi

Kırıkkale´den 174 kişi ihraç edildi

 

Önemli isimler kurumlardan atıldı

FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle ihraç edilenlerin listesi yayınlanırken, Kırıkkale´den aralarında şehrin tanıdığı bir çok ismin de yer aldığı 174 kişi kamu kurumlarından ihraç edildi.

LİSTE YAYINLANDI

Kırıkkale´de özellikle Milli Eğitim, Emniyet, Kırıkkale Üniversitesi, SGK, Tarım İl Müdürlüğü, sağlık kurumlarından personel atıldığı gözleniyor. Bir dönem Kırıkkale´de vekaleten Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü yapan, Ankara´da da aynı kurumda görevini sürdüren V. Ö. İhraç edilirken, kurumun Kırıkkale bünyesinden 4 kişi ihraç edildi.

 Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kırıkkale İl Müdürlüğünden aralarında Ziraat Mühendisleri ve veterinerler ile teknikerlerin de yer aldığı 5 isim ihraç edildi. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi başta olmak üzere üniversite hastanesi ve Kırıkkale´deki diğer sağlık kuruluşlarından aralarında 1 doktor, ebe, hemşire, sağlık memuru, sağlık teknisyeni, diyetisyen, kimyager olmak üzere 32 kişi ihraç edildi.

EN ÇOK EĞİTİMDEN

Kırıkkale Üniversitesi´nden 2 profesör başta olmak üzere, aralarında doçent, yardımcı doçent, araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi olmak üzere 19 kişi ihraç edildi. Kırıkkale´de en çok ihracın yaşandığı kurum ise Milli Eğitim oldu. 88´i merkezden olmak üzere 2´si Sulakyurt ilçesi ve 16´sı da Yahşihan ilçesinden olan öğretmenler ihraç edildi. SGK İl Müdürlüğünden 2 kişinin ihraç edildiği öğrenildi. Kırıkkale genelinde daha önce Valilik tarafından 517 kişinin açığa alındığı bildirilmişti. Kırıkkale´de toplamda 174 kişinin ihraç edilerek kamu kurumları ile ilişiğinin kesildiği öğrenildi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu