Anahtar Kelimeler: Kırıkkale Şırnak yardım

Kırıkkale´den Şırnak´a yardım eli

Kırıkkale´den Şırnak´a yardım eli

Kırıkkale´den Şırnak´a yardım eli

Sağlık personeli gönderildi

Şırnak ve ilçelerinde artan terör olayları nedeniyle bölgede verilen sağlık hizmetlerinin sunumunda süreklilik sağlanması, sağlık hizmetlerinin daha etkin ve kaliteli bir şekilde yürütülmesi kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından Şırnak ve İlçelerine Kırıkkale´den sağlık personeli görevlendirmesi yapılıyor.

10 GÜN GÖREV YAPACAK

Bölgede hizmet vermekte olan sağlık personeline moral ve motivasyonunu yükseltmek, bölgede çalışan sağlık personeline destek olmak ve bölge halkına verilen sağlık hizmetinde en ufak bir aksaklığa bile sebebiyet vermemek amacıyla Başbakanlığın talimatı ile Sağlık Bakanlığı yapmış olduğu görevlendirme kapsamında Kırıkkale Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğünde Afet Birim Sorumlusu olarak görev yapan Sağlık Memuru Osman Karacaoğlu 10 Ocak 2016 tarihinden itibaren 10 gün süre ile Şırnak´a görevlendirildi.

BAŞARILAR DİLEDİLER

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun gönüllü olarak bölgede görev yapmak isteyen personele makamında kabul ederek üstlenilen görevin hassasiyetle yürütülmesi gerektiğini, Bakanlığa bölgeye ciddi anlamda destekleri olduğunu belirterek personele yapacağı hizmetler için teşekkürlerini iletip, başarılar diledi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli