Kırıkkale'den Ankara'ya hizmete talibim”

 Kırıkkale

Kırıkkale'den Ankara'ya hizmete talibim”

Kıratlı çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Orhan Aytekin, Esnaf, tüccar, sivil toplum örgütleri ve sanayicilerimize bir köprü olarak Kırıkkale`den Ankara'ya hizmete talibim” dedi.

7 Haziran seçimi çok önemli

AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu bir süre önce gerçekleştiren Orhan Aytekin`in bazı konularda bilgi verdi ve açıklamalarda bulundu. 7 Haziran'da insanların kaderlerinin seçimlerini oylayacaklarını ifade eden Avukat Orhan Aytekin, "7 Haziranda yapılacak seçim ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Siyaset genel tabirle sorunları ifade etme, tartışma ve hukuk normları kapsamında çözüm bulma sanatıdır. Dolayısıyla bir gönül işidir. Meşakkat isteyen bir iştir. Bu yolda ilimize ülkemize hizmet etmek asli gayemiz olacaktır. 2015 seçimi gerçekten çok önemli bir seçim olacaktır. Safların belirginleştiği bir seçim olacaktır. 2015 seçimi önce insan diyen AK Parti zihniyeti karşısında darbeci, vesayetçi bir zihniyetin yer aldığı kesimin karşı karşıya kalacağı bir seçim olacaktır" dedi.

Niyetimiz çok halis

Aytekin, "Diğer bütün seçimlerde olduğu gibi bu yüce millet yine aynı desteği partimize verecektir ve güçlü bir şekilde meclise taşıyacaktır. Reform anlamında gerçekten büyük hizmetlere imza atmıştır. Dolayısıyla AK Parti`de siyaset yapmak benim için şereftir. AK Parti camiasında 2004 yılından itibaren siyaset yapıyorum. Hiçbir zaman partimizden kopmadık. Her zaman partimizin emrinde olduk. Partimizin her türlü etkinliğine katıldık. Bundan sonrada bir nefer gibi partimizde çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti deryasının kenarında, köşesinde yeteri kadar gezdiğimi düşünüyorum. Ve yine bu deryada yüzmeye talibim. Bunu da hak ettiğime inanıyorum. Bu meşakkatli yolda bana katkı verdiniz. Amellerin kıymeti niyetlere bağlıdır hadisinden yola çıkarak, niyetimiz halis, akıbetimizde hayır olsun" dedi.



Hikmet Boyacı
19.03.2015 10:25:07
Yeni milletvekilimize hayırlı olsun.. Orhan AYTEKİN tek kesin isim listedeki.

  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu