Kırıkkaleli Hokey Sporcuları Süper Lig´de

Kırıkkaleli Hokey Sporcuları Süper Lig´de

Kırıkkaleli Hokey Sporcuları Süper Lig´de

Kırıkkale için önemli bir başarı

Kadınlar 1. Lig müsabakalarında şampiyon olan Kırıkkale Bayan Hokey Takımı, şehri gelecek sezon Süper Lig´de temsil edecek.

SÜPER LİGE ÇIKTILAR

Kadınlar 1. Lig müsabakalarında şampiyon olan  Kırıkkale Bayan Hokey Takımı, şehri gelecek sezon Süper Lig´de temsil edecek. 2013 yılında  Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Hokey Takımı bugüne kadar U12, U14, U16, U18 ve son olarak da 1. Lig de şampiyonluk yaşadı. Aynı zamanda şehri okul sporlarında da gençler ve yıldızlar kategorilerinde de temsil eden hokey takımı 2013 yılından beri  Türkiye dereceleri yaparak birçok başarıya imza attı.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Turnuva sonucunda sporcular Merve  Sultan Arslan en iyi oyuncu, Melek  Akdeniz en iyi kaleci ve Ece Şahiner gol kraliçesi olarak  Kırıkkale´yi en iyi şekilde temsil etti. Antrenör Efe Bozkurt yaptığı açıklamada, "Bu başarımızın arkasında bizlerden desteğini esirgemeyen İl Müdürümüz Yasin Özdemir´e Şube Müdürlerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerine ve bizlere güvenerek çocuklarını spora gönderen vefakar velilerimize teşekkür ederim" dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli