Kırıkkaleliler Vakfı´ndan Vali´ye ziyaret

Kırıkkaleliler Vakfı´ndan Vali´ye ziyaret

Kırıkkaleliler Vakfı´ndan Vali´ye ziyaret

Ziyarette bulundular

Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç ve yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret etti.

ZİYARET ETTİLER

Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç, beraberindeki heyet ile birlikte Vali  Dr. M. İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Araç´ın yanı sıra Kırıkkale Dernekler Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya´da hazır bulundu. Araç, göreve başlaması münasebetiyle Vali Haktankaçmaz´a görevinin hayırlı olması dileklerini iletti.

 Vali Haktankaçmaz, ziyaretleri için Araç ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, ?Sizler, Ankara´daki Kırıkkaleli hemşehrilerimiz ile bağı sağlayan gönül elçilerisiniz.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Ayrıca, Kırıkkale´de yaşayan hemşehrilerimizin de gözü kulağısınız. Dolayısıyla iki taraflı göreviniz var. Tabi bu gönüllü bir görev. Kendi işinizi gücünüzü bir tarafa bırakıp bu işlerle uğraşmanız takdir edilecek bir durum. Gönül olarak beraberiz. İnşallah bundan sonra ki etkinliklerde de, fiziki olarak birlikte ve beraber olacağız? dedi. Vali Haktankaçmaz, ziyaretlerinden dolayı Araç ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ileterek, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli