Anahtar Kelimeler: Kırıkkale emrinde olacağız

?Kırıkkale´nin emrinde olacağız?

?Kırıkkale´nin emrinde olacağız?

?Kırıkkale´nin emrinde olacağız?

Öztürk teşekkür etti

1 Kasım seçiminin 3-0 sonuçlanmasının ardından Abdullah Öztürk Keskin´de coşkuyla karşılandı Öztürk Keskin´de yaptığı konuşmada herkese teşekkür ederek vatandaş için hizmet edeceklerini ifade etti.

COŞKUYLA KARŞILANDI

Kırıkkale Cumhuriyet meydanında kutlama ve Nur Caminde kıllanan şükür namazının ardından Keskin´e giden Abdullah Öztürk burada coşku ile karşılandı. Vatandaşların tebrikleri kabul eden Öztürk  huzurlu bir seçim geçtiğini ve vatandaşlarla birlikte olmaya devam ederek hizmet etmeye başlayacaklarını söyledi. Öztürk , ?Kırıkkale´nin emrinde olacağız. Anketleri altüst eden en büyük oyu alan partimize laik olacağız tek başımıza iktidarı geldik Kırıkkale´de 3-0 yaptık hiçbir partiye muhtaç olmadan hizmet edeceğiz Kırıkkale´de bize destek veren 106 bin oyla destek veren herkese teşekkür ediyorum. Aziz Kırıkkalelere hizmet edeceğiz? dedi.   



Kırıkkale Sevdalısı
3.11.2015 22:54:31
Muhteşem bir kampanyadan sonra, sonuna kadar hakedilmiş bi başarı geldi.Son ana kadar tercihini gizleyen türk halkı ,geçmişte defalarca yaptığı gibi,demokrasiye ve memleketine sahip çıktı, kaosa kargaşaya izin vermedi.. Bu süreçte,yüzde 62 nin üzerinde bir oy oranı ile ses getiren Kırıkkale´nin başarısında,ikinci sırada olmasına rağmen, üçüncü sıra adayı gibi çalışan, Abdullah Öztürk´ün gayretinin altını özellikle çizmek isterim. Şimdi vekillerimize düşen görev açık, yerli kaynakları seferber ederek,tarımda sanayide zirveye çıkmak, kalkınan Türkiye´de Kırıkkalemize´ de önemli bir pay çıkarmak.. Yolunuz ve şansınız açık olsun

  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli