Kırıkkale'nin menfaati için varım”

 Kırıkkale

Kırıkkale'nin menfaati için varım”

Ilıcan dilekçesini verdi

Kale Gaz Turizm Tesisi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan Ak Parti'den Kırıkkale Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.  

Her yerde olacağım

7 Haziran'daki genel seçimlerde aday adaylığını açıklayan Ömer Faruk Ilıcan, Her şeyden önce Kırıkkale teşkilatına, il yönetimine, ilçe yönetimine, kadın kollarına, gençlik kollarına, belediye meclis üyelerine, bu davaya Kırıkkale'de omuz vermiş, bu davanın cefasını çekmiş, bu davaya hizmet etmekten başka bir hesabı olmamış kardeşlerime kabul ettiğiniz takdirde her birinize kardeşiniz kadar yakın olacağım. Davanın kurucusu, seçilmiş Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bugün ki temsil makamı Sayın Ahmet Davutoğlu'nun ülkenin ve Kırıkkale'nin menfaati olan her yerde olacağımı bildiririm” dedi.

Kırıkkale destek verecektir

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise Ömer Faruk Ilıcan, Kırıkkale'ye yapmış olduğu yatırımlarla, isminden tamamlı bahsettiren elini taşın altına koyan, Kırıkkaleli hemşerimize hizmet etmek isteyen bir arkadaşımız. AK Parti davası milletin kabulünü görmüş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu kalbinde ve gönlünde kabul etmiş ve bu davaya hizmet etmek için, bu davaya gönül vermek için Kırıkkaleli hemşerilerimiz tarafından her zaman gece gündüz çalışılmakta ve 2023 hedeflerine ulaşa bilmesi için hep birlikte gece gündüz çalışmaktayız. İnanıyorum ki 7 Haziranda yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Kırıkkaleli hemşerilerimiz gereken desteği verecektir” dedi.

 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı