Kırıkkalespor kongreye gidiyor!

Kırıkkalespor kongreye gidiyor!

Kırıkkalespor kongreye gidiyor!

Kulüpte işler karışıyor!

Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş gazetecilerle bir araya geldi. Karakuş yaptığı açıklamada Pazartesi günü yönetim toplantısı yapılacağını ve bu toplantıda kongre kararı alınacağını ifade etti.

?BENDE ADAYIM? DEDİ

Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş Kulüp tesisinde gazeteciler ile bir araya geldi. Karakuş burada yaptığı açıklamada şampiyonluğunu ardından yönetim toplantısı yapılacağını ve bu toplantıda en kısa sürede kongre karı alınması için yapılacağını söyledi. Karakuş yaptığı açıklamada, ? Pazartesi günü saat 19:00´da yönetim kurulu toplantıda yapacağız bu toplantıda ise kongre yapmak için karar alacağız, bende yapılacak olan kongrede adayım? dedi

GENEL BAŞKAN ÇOK İYİ NİYETLİ

Karakuş yaptığı açıklamada, ?Yaklaşık bir aydır süren bir kaos var hoş olmayan durumlar ortaya çıkıyor. Ben ilk başta söyledim şimdide söylüyorum Türk Metal Sendikası Genel Başkanı İle ben görüştüm Kırıkkale için çalışmalar yapmak istiyor birçok işi çözmeye çalışıyor kendisi ile görüştüm.  Kimse kimseye yanlış bilgi vermesin,   görüşme ardından ilerleyen günlerde cevap vereceğimizi ilettik genel başkan çok iyi niyetli? şeklinde konuştu.

55 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞTÜK

Karakuş, ?Ben ilimden geleni yapmak istiyorum yönetim ile ilgili sıkıntı olduğunu söylüyorlar iyi bir yönetim diyorlar. İyi bir yönetim derken ne demek istiyorlar yönetime hakaret mi var? Yönetimde TSO oda başkanı, odalar birliği başkanı, gazeteciler il genel meclis üyeleri belediye başkan yardımcıları esnaflar ve işçiler var. Bizim her şeye verecek cevabımız var. Türk Metal Sendikası ve Genel Başkanı Kırıkkale için kazanımdır sponsorları daha önceden neden bulunmadı bunlar neden daha önce gündeme gelmedi. Lafla peynir gemisi yürümüyor bir aydır boş işlerle uğraşıyoruz bez gerekli çalışmaları yapıyoruz hocamıza zaman verdik yaklaşık 55 futbolcu ile görüştük?

KIRIKKALE´NİN ÖZ MALIDIR

Karakuş , ?Hiçbir zaman bura bizim demedik burası Kırıkkale´nin öz malıdır kişilerin malı değil burası tüzük hazırlarken buna göre yaptık birleşmeyi hep birlikte yaptık borçlanmalar olmasın diye bazı yetkileri sendikaya bıraktık biz hep kongrelerle geldik. Futbolcu alacak ve pirimler peşinat ve maç başıdır. Biz futbolcularımızı mevcut alacağını hazırladık? ifadelerini kulandı.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli