Kırıkkalespor'da neler oluyor?

Kırıkkalespor

Kırıkkalespor'da neler oluyor?

Rezalet bir durum!

Amatör kümeye kadar düşürülen Kırıkkalespor'u güya kurtarmak amacıyla Türk Metalspor ile birleştirildi.

Takımın düştüğü hal…

Kırıkkale iki gündür Kırıkkalespor'la ilgili gelişmeyi konuşuyor. Hafta sonu yapılan kongre ile Kırıkkalespor tarihinde bir kara gün daha yaşadı. Kulübü ve takımı başarıya taşımak için görev üstlenen yönetim bunu başaramayınca gözünü Türk Metal Spor'un gelirlerine dikti. Şanlı Kırıkkalespor defteri kapandı ve kulüp Türk Metal ile birleştirildi. Kulübün yeni adı Türk Metal Kırıkkalespor olarak değiştirildi.

Bir çok kişi tepkili

Bunu duyan bir çok kişi gelişmeye tepki gösterdi. Kulübün bugüne kadar kimilerinin siyasi, kimilerinin de ticari emellerine kurban edildiği ileri sürüldü. Mevcut yönetime tepki gösterilirken, Sizden daha iyi bir yönetim sergileyeceğini söyleyenlere kulübü vermediniz. Şimdi yaptığınızı beğendiniz mi? Kırıkkalespor bir amatör küme takımı ile birleşecek kadar düştü. Bu sizin sayenizde oldu” dediler.

Derhal istifa edin

Yönetimin derhal istifa etmesini ve vaziyetin eski hale getirilmesini is teyen bir çok kişi, Yapamıyorsanız bırakacaksınız. Takımı ve kulübü daha da berbat hale getirmeyeceksiniz. Kulüp yerlerde sürünüyor” dediler. Bu arada, yönetimin futbolcuların parasını ödemediği ortaya çıktı. Takımın ve kulübün bu birleşme ile ne elde edeceği merak konusu.



taraftar71
16.06.2015 10:40:16
parası olmayan yönetici olmasın.evde avutamadıgı çocugunun elinden tutup klübe getirip yönetiyim diye hava atmasın.

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu