Kırıkkale´ye şehit acısı düştü!

Kırıkkale´ye şehit acısı düştü!

Kırıkkale´ye şehit acısı düştü!

Şırnak´tan şehit haberi geldi

Şırnak´ın Uludere ilçesindeki Bestler-Dereler Bölgesi´nde terör örgütü PKK´ya yönelik operasyonda, teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Turgay Uğantaş´ın Kırıkkale´deki baba ocağında üzüntü yaşanıyor.

ŞEHİT HABERİ GELDİ

Şırnak´ın  Uludere ilçesindeki Bestler-Dereler Bölgesi´nde terör örgütü  PKK´ya yönelik operasyonda, teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Uzman  Jandarma Çavuş Turgay Uğantaş´ın  Kırıkkale´deki baba ocağında üzüntü yaşanıyor. Etiler Mahallesi´ndeki evinde oğlunun şehadet haberini alan anne  Suriye ile baba Cemali Uğantaş´ı, yakınları ve komşuları teskin etmeye çalıştı.  Sinir krizi geçiren şehidin yakınlarına, sağlık görevlileri müdahale etti.

BAYRAKLAR ASILDI

Şehidin baba evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehit Uğantaş´ın 2 kardeşinin olduğu, kız kardeşinin de  Ankara´da polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi. 13 yıllık asker Turgay Uğantaş´ın Yiğit isminde oğlu olduğu belirtildi. Öte yandan, Vali Mehmet  İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı da şehidin babaevine gelerek aileye taziyelerini iletti.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli