?Kırıkkale´ye yine hizmet yağacak?

?Kırıkkale´ye yine hizmet yağacak?

?Kırıkkale´ye yine hizmet yağacak?

Özdağ mesaj verdi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Bir takım ziyaretler için Kırıkkale´ye geldi. Özdağ İlk olarak memleketi Keskin´de Pazar esnafını ziyaret etti. Pazar esnafının ardından ise il başkanlığını ziyaret eden Özdağ, her dönem olduğu gibi bu dönemde Kırıkkale´ye hizmet yağacağını ve kendisinin de Kırıkkale´nin 4. Vekili olacağını söyledi.

MEMLEKETİNİ ZİYARET ETTİ

1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden Ak parti il başkanlığı çalışmalar kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Kırıkkale´yi ziyaret etti. Özdağ Memleketi Keskin´i ziyaretinin ardından il yönetimini ziyaret ederek burada gündeme dair açıklamalar yaptı.  Özdağ partiye yeni Katılan isimlerin rozetlerini İl Başkanı milletvekili adayları ve belediye başkanı ile birlikte taktı.

HER ZAMAN  GELİYORUM

İl yönetimi ziyaretinde partililerle bir araya gelen Özdağ yaptığı konuşmada, ?Bende Kırıkkale Keskin Konur köyündenim her zaman köyümle iç içe oldum her yaz mutlaka konur köyüne gelirim.  Manisa´da eğitimim tamamladım ve orada kaldım 2011 yılında vekil oldum ve ramazan can ile birlikte çalıştık 2015 seçimlerinde 3 sıradan aday gösterildim şimdi ise 1. Sıra adayıyım Ege´de en başarı il Manisa. 5. Olağan kongrede ise genel başkan yardımcısı oldum? diye konuştu.

TEK BAŞINA GELECEĞİZ

Özdağ il başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada,  ?Bir yandan şeytan taşladık bir yandan ibadet ettik darbecilere meydan okuduk, büyük yatırımlara hizmet ettik. Duble yollar hastaneler hava limanları ile birlikte Türkiye´yi büyüttük.   7 Haziran´da yüzde 41 oy aldık inşallah 1 Kasım´da tek başımıza iktidar olacağız 5-6 aydır ülkede tek başına iktidar yok. Cumhurbaşkanımızın aldığı karar ile seçime gidiyoruz biz Kırıkkale´ye güveniyoruz. Yarım bıraktığımız tüm yatırımları tamamlayacağız cep teflonu aracımızı bir çok yatırımları kendimiz yapacağız. Bunları yapmamızı istemeyenler var, 1 Kasımda inşallah tek başımıza parlamento da yer alacağız? şeklinde konuştu Özdağ´ın konuşmasının ardından ise Ak Partiye Çeşitli Partilerden katılanlara rozetleri takıldı.  



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı