Anahtar Kelimeler: Kırıkkale’ sözümüz

Kırıkkale’ye sözümüz var

Kırıkkale’ye sözümüz var

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, sahada seçim çalışmalarını aktif şekilde sürdürüyor. Yapacağı projelerini vatandaşlara anlatan Ulusoy, bu süreçte seçmenden destek istiyor.

 

ZİYARETLERDE BULUNUYOR

Kırıkkale'de 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, sahadaki seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yoğun bir çalışma temposu içerisine giren Ulusoy, Kırıkkale'nin her köşesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Ulusoy, pazar yerlerinde ve parklarda halka hitap ediyor. 

 

PROJELERİNİ ANLATIYOR

Ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet eden Ulusoy, projelerini ve Kırıkkale için hayallerini anlatıyor. Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmalarda Kırıkkale'yi daha yaşanabilir bir şehir yapmak için projelerini anlatan Ulusoy, vatandaşlardan destek istiyor. Kırıkkale'nin kalkınması için el ele vermesi gerektiğini vurgulayan Ulusoy, "Kırıkkale'ye hizmet etmek için buradayım. Güçlü bir Kırıkkale için sizlerin desteğine ihtiyacım var" diyor.

 

BİR ÇOK PROJE VAR

Harun Ulusoy'un sahadaki çalışmaları büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar Ulusoy'a göstermiş olduğu ilgi ve alaka ile projelerine destek verdiklerini ifade ediyorlar. Seçim çalışmalarını sosyal medya üzerinden de aktif şekilde sürdüren Ulusoy, projelerini ve çalışmalarını anlatan videolar ve fotoğraflar paylaşıyor. Vatandaşların yorumlarını ve sorularını yanıtlayan Ulusoy, sosyal medya üzerinden de Kırıkkalelilerle iletişim kuruyor. Harun Ulusoy ve ekibi, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Kırıkkale'de zafere ulaşarak şehre hizmet etmek için büyük bir mücadele veriyor.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı