Anahtar Kelimeler: Kırıkkale’ teşekkür

Kırıkkale’ye teşekkür

Kırıkkale’ye teşekkür

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan evlerinin enkazından 17 yaşındaki oğlunu sürükleyerek çıkaran anne, yaşadıklarını unutamıyor.

DEPREM ANINI ANLATTI

Anne Sibel Kanar, Mersin'deki tedavisinin ardından yakınlarının daveti üzerine 4 çocuğuyla geldiği Kırıkkale'de depremin yaralarını sarmaya ve zor günleri aşmaya çalışıyor. Kırıkkalelilere ilgi ve destekleri için teşekkür eden depremzede anne, deprem anında önce çocuklarını uyandırdığını, sonra ise evden çıkmak için kapıya yöneldiklerini belirtti. Kapı açılmayınca balkona koşan depremzede anne yaşadıklarını şu şekilde anlattı: 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Açık yer bulup küçük çocukları çıkardığım sırada evde göçük oldu. Ardından enkaz altında kalan oğluma ulaşmak için ellerimle kazmaya başladım. Çok kötü bir andı. Oğluma ulaştığımda baygındı ancak taşıyamıyordum. Küçükleri yıkılan duvardan dışarı çıkardım ama Süleyman kaldı. Yardım istiyordum ancak herkes bağırıyordu, her yer can pazarıydı. Sonra oğlumu sürükleye sürükleye çıkardım.” Yaralanan ve bir süre Mersin’de tedavi gören aile Kırıkkale’ye geldiklerini ve burada tedavinin devam ettiğini söyledi ve “Kırıkkaleliler her konuda bize yardımcı oluyor. Teşekkür ediyoruz” dedi. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı