Kırıkkale'ye hizmet edeceğiz”

 Kırıkkale

Kırıkkale'ye hizmet edeceğiz”

         

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Kırıkkale`den milletvekili seçilen AK Partili Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can ile MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer mazbatalarını aldı. Mazbata törenini ardından açıklama yapan vekiller Kırıkkale'nin vekili olarak hizmet edeceklerini ifade ettiler

MAZBATALARINI ALDILAR

Kırıkkale Adliyesi`ne ilk olarak gelen AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Köksal ve Can il Seçim Kurulu Başkanı Ekrem Halıcı ve ilgili üyeler, mazbatalarını verdi. AK Parti milletvekili Köksal, törende yaptığı konuşmada, seçimin Kırıkkale ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Seçim sürecinde de özveriyle çalışan basın mensuplarına teşekkür eden Köksal, "Bize oy veren Kırıkkalelilere teşekkür ediyorum. İnşallah verdikleri oyları helal ettiririz. Bütün gayretimiz bu" dedi.

DAHA DİKKATLİ BAKACAĞIZ

Can'da "Bize oy veren, vermeyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Demokratik bir seçim oldu. Sandıktan çıkan sonucun başımızın üzerinde yeri vardır ve sonucu takdirle karşılıyoruz. Seçmenlerin uyarılarını ve mesajını kabul ediyoruz. İnşallah gözümüzün önüne daha dikkatli bakacağız" diye konuştu.

OLAYSIZ BİR SEÇİM

Daha sonra adliyeye gelerek mazbatasını alan MHP Milletvekili Göçer de seçimlerde kendilerine teveccüh gösteren Kırıkkale halkına teşekkür etti. Göçer yaptığı açıklamada, Bu süreçte gerek partimizden ülküdaşlarımızın desteği ile mazbatamızı aldık.  Kırıkkale'mize, ülkemize hayırlı olsun bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz seçim süreci bitti Kırıkkale'nin vekili olarak hizmet edeceğiz olaysız bir seçim atlattık” dedi.

BU BİR BAŞLANGIÇ

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ise törende yaptığı konuşmada, Uzun bir süre sonra çıkardığımız vekilimizin mazbatasını aldık vekilimizin emeklerine teşekkür ediyoruz vekilimiz Kırıkkale'nin vekili olarak hizmet edecek son bir haftadır emeği geçenlere ve herkesi ziyaret ediyor inşallah daha iyisi olacak bu bir başlangıç” diye konuştu.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli