Anahtar Kelimeler: Kırıkkale`ye kar yağdı!

Kırıkkale`ye kar yağdı!

Kırıkkale`ye kar yağdı!

Kırıkkale`ye kar yağdı!

 

Tüm ağaçları don vurdu!

Kırıkkale'de vatandaşlar, ‘Cemreler düştü, hava atık ısındı' derken güne kar yağışıyla merhaba dedi. Bahara aldanıp çiçek açan ağaçlar ise adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu. Bu arada çiçek açan tüm ağaçları da don vurdu.

İlginç görüntüler yaşandı

Kırıkkale'de vatandaşlar, ‘Cemreler düştü, hava atık ısındı' derken güne kar yağışıyla merhaba dedi. Bahara aldanıp çiçek açan ağaçlar ise adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Kırıkkale ve civarında dün gece başlayan kar yağışı sabaha karşı etkili oldu. Kar yağışı ile birlikte soğuyan havadan da çiçek açmış meyve ağaçları nasibini aldı. ‘Cemreler düştü, hava atık ısındı' diyen vatandaşlar Nisan ayında yağan kar yağışı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bahara aldanarak çiçek açan ağaçların soğuk havadan nasibini aldığını söyleyen Cafer Önder isimli vatandaş, Birkaç yıldır soğuk hava nedeni ile meyve ağaçlarından meyve alamıyorduk. Bu yıl nasip olacak, kendi ürettiğimiz meyvelerden yiyeceğiz derken bu kez de Nisan ayında kar yağdı. Yine meyveleri soğuk vurdu. Takdiri ilahi. Allah'ım öyle takdir etmiş. Her şeyde bir hayır var” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu