Anahtar Kelimeler: Kırıkkale renklendirdi

Kırıkkale´yi renklendirdi

Kırıkkale´yi renklendirdi

Kırıkkale´yi renklendirdi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü

renkli bir çalışma yaptı

Baharla birlikte Kırıkkale alışık olunmadık şekilde renklendi. Şehrin bir çok yerinde aydınlatma direkleri üzerinde, yol kenarlarında, duvarlarda adeta çiçekler açtı.

ŞEHRİ RENKLENDİRDİLER

Kırıkkale Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu yıl baharla birlikte çok renkli bir çalışmaya imza attı. Geçen yıl ilk uygulaması yapılan sokakları çiçeklendirme çalışmasının olumlu karşılanması üzerine bu kez çalışma alanı daha da genişletildi. Park ve Bahçeler Müdürü Ramazan Yurtoğlu, yaptığı çalışma ile takdiri hak etti. Müdürlük tarafından yol kenarları ve kavşakların yanı sıra, aydınlatma direkleri, okul duvarları, meydan, cadde ve sokaklar çiçekler ve saksılarla donatıldı.

OLUMLU KARŞILIK BULDU

Saksıların kimisi yerde, kimisi aydınlatma direkleri üzerinde kimisi de duvarlar üzerinde asılı durumda. Çok şık bir görüntünün verildiği bu peyzaj ve yeşillendirme çalışması şehirde olumlu karşılık buldu. Bir çok kişinin bu güzel görüntüler ile resim çektirerek sosyal medya hesabında görüntüyü paylaştığı gözleniyor. Çalışmanın mimarı olan Park ve Bahçeler Müdürü Ramazan Yurtoğlu, uygulamanın güzel karşılıklar bulmasının kendilerini sevindirdiği belirtiyor.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli