Kırıkkale'yi birlikte kalkındıracağız”

 Kırıkkale

Kırıkkale'yi birlikte kalkındıracağız”

Atalay seçim öncesi toplantı yaptı

Ak Parti İl Teşkilatı tarafından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay'ın katılımıyla Öğretmen Evi Mavi Salon'da birlik beraberlik toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Atalay ve Milletvekili Adayları Ak Parti döneminde Kırıkkale'ye birçok hizmetlerin yapıldığını ve bundan sonra da el birliğiyle Kırıkkale'yi kalkındıracaklarını söyledi.

KIRIKKALE'Yİ MASAYA YATIRDIK

Ak Parti İl Teşkilatı tarafından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay'ın katılımıyla Öğretmen Evi Mavi Salon'da Kırıkkale'de faaliyet gösteren Mimarlar ve Mühendisler Odası, Kırıkkale Barosu, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ve çeşitli melek kuruluşları temsilcileriyle birlik beraberlik toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Atalay ve Milletvekili Adayları Ak Parti döneminde Kırıkkale'ye birçok hizmetlerin yapıldığını ve bundan sonra da el birliğiyle Kırıkkale'yi kalkındıracaklarını söyledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, ‘Biz her fırsatta sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyoruz. Şehrimizin tüm sorunlarını masaya yatırma fırsatımız oldu. Sakin bir seçim ortamı yaşıyoruz. Bütün partiler çalışmalarını anlatıyor, genel başkanlar mitingler yapıyor. Bu demokratik süreci hayırlısıyla tamamlıyoruz.  Kırıkkale'mizle ve ülkemizle ilgili ben genel merkezde milletvekilleri de mecliste çalışıyor' diye konuştu.

MERKEZİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Kırıkkale'nin 81 il içinde fena bir yerde olmadığına dikkat çeken Atalay, ‘Yaşanabilir iller sıralamasında 11. sıradayız. Bu iyi bir şey ama daha da yükselmemiz lazım. Sağlık alanında 3. iliz.  Eğitimde iyi bir yerdeyiz. Diğer konularda da güzel çalışmalar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Yapılan bazı çalışmalarda gecikmeler oldu, hükümet konağımız müteahhidin iflas etmesiyle gecikti. Ama şimdi bitiyor. Eylül ayında yapımı tamamlanıp hizmete girecek. Eski SSK Hastanesi yıkılacak ve 10 dönümlük arazisi Sağlık Bakanlığından alındı. Burası hükümet konağımız önünde büyük bir yeşil alan olacak. İlimizin görümü değişecek. Nur Camii açılışını yaptık, yarısı devlet katkılı yarısı vatandaş destekli güzel bir camii oldu ve şehrimize zenginlik kattı. Adalet Sarayı ihalesi yapıldı Temmuz ayında yapımına başlanacak. İl Emniyet Müdürlüğü şu anki adalet sarayına taşınacak ve şu anki emniyet müdürlüğü yıkılarak şehir merkezinin tıkanmış önü açılacak' diye konuştu.

SILAMDA OLMAKTAN MUTLUYUM

Yıkımı gündeme gelen şehir merkezindeki MKE lojmanlarına da değinen Atalay, ‘Çok eski olan ve şuan atıl vaziyette duran MKE'ye ait lojmanlar yıkılacak. Yerine hem MKE'nin ihtiyacını karşılayacak konutlar hem Kongre Merkezi hem de yeşil alan ve park olacak. Burası da şehir merkezinin cazibe yerlerinden birisi olacak. Organize Sanayiler tıklım tıklım doldu. 5. Bölge teşvikini aldık. Silah OSB'nin alt yapısı tamamlanıyor. Türkiye'de ilk ve tek olacak. MKE nasıl eskiden cazip bir fabrika ise Silah OSB ile yine cazibesi artacak. Başbakanımızın mitingde söylediği gibi Kırıkkale Savunma Sanayi'nin omurgası olacak. Hızlı tren ve istasyon hızlı bir şekilde yapılıyor. Bu çalışmada şehrimizi kuzeye kaydıracak önemli bir çalışma. Kırıkkale'nin geleceği daha iyi olacak, burası benim sılam. Sılamda olmaktan gururluyum, mutluyum. Kırıkkale'de gereksiz tartışmaları da durdurduk, istikrarın ve güvenin sürmesini istiyoruz' ifadelerine yer verdi.

POLEMİKLERİ GERİDE BIRAKMALIYIZ

Ülke gündemi ve seçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Atalay, ‘Seçimin sonucunu çok iyi görüyoruz. Aksi bir durum olursa bizim için bunu sürpriz görürüz. Sert sayılabilecek tartışmaları ve polemikleri geride bırakmak lazım. Seçim ortamı geçecek ve Türkiye yoluna güçlü bir şekilde devam edecek. Farklı siyasi görüşte olanlar olabilir. Bu demokrasi açısından güzel bir şey ama Kırıkkale'nin bekası ve kalkınması için hep birlikte hareket etmeliyiz. Kırıkkale ortak akılı geç buldu, bunu kaybetmeyelim' dedi.

ARTI YÜZDE 15 OYA GÜVENİYORUM

Atalay'dan sonra söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, ‘Kırıkkale'de tanınan bir kişi değilim. Ama şu 2 aylık süre zarfında herkes beni tanıdı ve destek verdi. Ak Parti'nin kuruluşundan beri Ak Parti davasından şaşmadım. Ak Parti boş yere vaat vermez ve yapamayacağı şeyi söylemez, dediğini de yapar. Biz yaptığımız şeyleri doğru temeller üzerinde yapmak istiyoruz. 90'lı yıllarla 2002'den sonraki Türkiye'yi karşılaştırırsak doğru yolu görmüş oluruz. Ak Parti bu zamana kadar doğru şeyi yaptığı için her seçimde oyunu artırarak bugünlere geldi ve yüzde 52'lere ulaşan bir oy oranına sahip oldu. Kırıkkale'de de bunun artı yüzde 15 fazlası oranla Türkiye genelinde iyi bir yer yakaladı. Ben de bu artı yüzde 15'lik fazla oy oranına güvenerek 3. sıradan milletvekili olacağıma inanıyorum' dedi.

BAŞKANLIK SİSTEMİ ŞART

Öztürk'ten sonra konuşan Milletvekili Adayı Ramazan Can, ‘Türkiye bugünlere gelene kadar zor günler geçirdi. Bir gecede faizlerin artmasıyla yüzde 50 fakirleştik. Bir başbakan darağacına gitti. Bir başbakan vaatlerini yerine getiremeden zehirlendiği söylenerek vefat etti. Bunların bitmesi ve Türkiye'nin büyümesi için başkanlık sistemi şart. 2002'den önceki Türkiye'yi düşünerek sandığa öyle gidelim' diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN KADER SEÇİMİ

Son olarak söz alan Milletvekili Adayı Köksal ise konuşmasında, ‘7 Haziran bu ülkenin var olma mücadelesidir. Ya istikrar sürecek ya da 2002 öncesi olduğu gibi ülke karanlıklara sürüklenecek. Bu seçim ne benim, ne Ramazan Can'ın ne de Abdullah Öztürk'ün seçimi. Bu seçim Türkiye'nin kader seçimi. 2002'den önce esnaflar Başbakan'a yazar kasa fırlatıyordu. Sokaklarda kapkaççılar, vurguncular kol geziyordu. Memur maaşını ödeyemeyen fakir bir Türkiye vardı. Ama 2002'de Ak Parti geldi ve bunların hepsine bir son vererek Türkiye'ye bembeyaz bir sayfa açtı. Bu sayfanın kapanmaması için ve istikrarın sürmesi için herkesin desteğini bekliyoruz' ifadelerine yer verdi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false