Kırşehirlilerden MHP birlikteliği

Kırşehirlilerden MHP birlikteliği

Kırşehirlilerden MHP birlikteliği

Gövde gösterisi yapıldı

Kırıkkale'de yaşayan Kırşehirlilerin ilk defa organize ettiği MHP'liler-Kırşehirliler birlik ve beraberlik gecesi Berkay Düğün salonunda gerçekleştirildi. Birlik ve beraberliğin hakim olduğu gecede katılımcılar sloganlar atarak, 7 Haziran'da 3 Hilali iktidar yapacaklarını söylediler.

PROGRAMA GENİŞ KATILIM OLDU

Birlik beraberlik gecesine katılım oldukça geniş oldu. MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı, Kırşehir MHP 2. Sıra adayı Mustafa Erkal, Kaman Belediye Başkanı Talu, Kırşehir eski Belediye Başkanı Metin Çobanoğlu, MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol, Kırıkkale Eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan ve Hayati Karayol katıldı.

MİLLET SESSİZ KALMAYACAK

Eski MHP İl Başkanı Özcan Kılıç açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Kılıç Birkaç gün sonra ülkemizin geleceği açısından son derece önemli olan seçimleri idrak edeceğiz. Devletin idari mekanizmalarının darmadağın edildiği, hukukun rafa kaldırıldığı, hırsızlık, yolsuzluk ve fuhuşun tavan yaptığı, millete küfreden yandaş iş adamlarının imam hatip liselerine adının verildiği, devletin son derece itibarsızlaştırıldığı, Oslo'da başlayıp, Dolmabahçe'de biten çözüm süreci adı altında vatana ihanetin yapıldığı bir anlayış ve yönetim ile karşı karşıyayız. Daha vahimi ezan saatlerinin miting saatlerine göre değiştirildiği, Kuranı Kerim motifli pasta yapılıp kesildiği, Cuma hutbesinde yıllarca okunan Allah indinde haddin İslamdır ayetinin kaldırıldığı, Başbakan Davutoğlu'nu peygamber efendimiz görevlendirdi diye küstah din adamlarının korunduğu, 17-25 Aralık 2013'ten bu zamana kadar bir tek hırsızlık ve yolsuzlukla ilgili hutbenin okutulmadığı bir yönetimle İslamın aydınlık yüzünü karartan bir iktidarla karşı karşıyayız. Daha saymakla bitiremeyeceğiz bu benzeri acı örnekler karşısında Türk milleti olarak sessiz kalmamız mümkün değildir. Vatanına, bayrağına dinine, diline gönülden bağlı olan bunu her ortamda ispatlamış olan siz değerli Kırşehirli hemşerilerimizin Türk milletinin tek umudu ve tek kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisini her zaman olduğu gibi kritik süreç içinde de gayret göstereceğimize güvenimiz sonsuzdur.''şeklinde konuştu.

OYLARIMIZI MHP'YE VERECEĞİZ

Kırşehir MHP 2. Sıra adayı Mustafa Erkal'da birlik beraberlik gecesinde konuşma yaptı. Erkal Sizlere Kırşehir ve 252 köyünden selam getirdim. Kırşehir den selam var. Yalandan, talandan, hırsızlıktan usandık. Başlarımızdakini def edeceğiz diyorlar. Kırıkkale'dekiler de def edecek katılıyor musunuz?  Devletin tepesindeki freni patlamış gibi, nereye toslayacağı belli değil. Bizler başımıza çoban arayan koyunlar değiliz. Kırıkkale'deki hemşerilerimiz de aynını diyor mu? Ülkenin bölgesinde devlet egemenliğini bir bölücü örgütle paylaşıyor. PKK vali, kaymakam ve vergi memuru tayin ediyorlar. Şuan ülkeyi yönetenler buna ses çıkarmıyorlar. Biz bunlara tahammül etmeyiz diyorlar, siz de etmezsiniz değil mi?  Ağızlarında bin bir türlü yalanla, kursaklarında tıka basa haramla, zaman zaman ellerine Kuran-ı Kerim'i alarak insanların gözlerini boyamaya çalışıyorlar. Bunu yutmadık, yutmayacağız.  Kırşehir'deki hemşerileriniz 2 milletvekili çıkarmaya karar verdiler. Esen rüzgar MHP'den yana esiyor. Çürümüşlüğü, kimliksizliğe kişiliksizliğe isyan ediyorlar. 7 Haziran seçimleri çok önemli. 7 Haziran'da oylarımızı verirken çok düşüneceğiz. Oylarımızı inşallah Türk milliyetçilerinin harman olduğu MHP'ye vereceğiz. Sadece oy vermekle kalmayın, kimi tanıyorsanız onları arayıp oylarını isteyin.''diye konuştu.

HERKES PERİŞAN DURUMDA

MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı konuşmasında 7 Haziran'da AKP'den kurtulma vaktinin geldiğini söylerken 7 Haziran seçimlerine giden süreçte seçim kampanyasının sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. Artık yavaş yavaş sözün bittiği yere geliyoruz. Geleceğinizi nasıl bir Türkiye'de görmek istediğinizi oylarınızla belirleyeceksiniz. 7 Haziran seçimleri her manada Türkiye'nin kaderidir. 7 Haziran'ın kazası yoktur.  AKP'nin 13 yılık iktidar süreci sonrası bugün ki geldiğimiz noktada Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu 3 kelime ile özetlemek gerekirse, Türkiye yoksullaşmaktadır, Türkiye soyulmaktadır, Türkiye bölünmektedir. Gerçekler ortadadır. Bugün Türkiye'de ekonomi hastalıklı yapısıyla oksijen çadırındadır. Yoksulluk, işsizlik ve geçim derdi Türkiye'nin kanayan yaralarıdır. AKP döneminde bu yaralar kangrene dönmüştür. 16 milyon kişi devletten aldıkları yardımlarla ayakta durmaya çalışıyorlar. Yoksul sayısı 13 milyonu aştı, işsizlik sayısı 6 milyonu geçti. Her 5 gençten birisi işsiz. Emekli, esnaf, çiftçi perişan. Her kesim AKP mağdur u olarak seçimlere gidiyor. 7 Haziran bu anlamda hesaplaşma günü olacaktır. Türkiye'nin bugünkü manzarasına baktığımız zaman, Türkiye 4 koldan soyulmaktadır. Yolsuzlukla mücadele edeceğini söyleyip başa gelen AKP, 13 yıllık iktidarı boyunca kurumsal bir yolsuzluk markası haline gelmiştir. Bugün Türkiye'de ihale ve arazi mafyaları, Türk milletinin anasına dil uzatmaya yeltenen havuzcu iş adamları, rüşvetle iş gören acem şarlatanları, AKP'nin harami düzeninin muteber şahısları haline gelmiştir.

AKP İÇİN YOL BİTTİ

17-25 Aralık hala hafızalardadır. Hiç unutmayacaksınız ve seçim sandığının başında hatırlayacaksınız. Türkiye bölünmektedir. Bugün Türkiye etnik, din, mezhep ve laiklik temelinde kamplara bölünmüştür. Bu bölünme sürecinin en önemli unsuru, dönemin başbakanı Erdoğan'ın İmralı canisi ile başlattığı ihanet süreci olmuştur. Ne demişti sayın başbakan, İmralı ile görüşen şerefsizdir, alçaktır, ispat edemeyen de alçaktır, şerefsizdir” demiştir. Basına sızan Oslo görüşmeleri ve hükümetin itiraflarıyla Başbakanı Erdoğan, kendisi başlattığı şeref ve alçaklık tartışmasında maalesef yenilmiştir. Bunu da unutmayacaksınız.  Türkiye böylesine bir ortamda 7 Haziran seçimlerine gitmektedir. Türk milleti sandık başında 13 yıldır yaşanan tahribatı değerlendirecektir. Sorumluluğunuz çok ağırdır ve sırtınızdaki vebal çok büyüktür. AKP erimektedir, MHP yükselmektedir. Başta şimdiki Cumhurbaşkanı olmak üzere, AKP ileri gelenleri korku ve telaşla ne dediklerini bilmez bir halde son çırpınışlarını yapıyorlar. AKP için oyun bitmiş, yolun sonu görünmektedir.''

13 YILLIK KABUS

Kaman Belediye Başkanı Talu, Bu kadar kararlı, bu kadar heyecanlı, MHP'ye kalpleriyle destek olduklarını görüyorum. Türkiye'nin yaşadığı 13 yıllık kabus sona ersin istiyoruz. Bunun yolunun da MHP'nin başarılı olmasından geçtiğine inanıyoruz. Kırşehir'de 2 milletvekilliğine talibiz. Kırıkkale'de 3 milletvekilliğine talibiz. Mecliste birlikte olmalarını temenni ediyoruz” dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli