Anahtar Kelimeler: lastiği revaçta

Kış lastiği revaçta

Kış lastiği revaçta

Kış lastiği revaçta

Lastikçilerin yüzü gülüyor

Kırıkkale´de vatandaşlar araçlarına kışlık lastiklerini taktırmaya devam ediyor. Lastikçilerin önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar kış lastiği taktırarak güvende oluyor.

HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Kırıkkale´de kış mevsiminin kendini hissettirmeye başlamasıyla kış lastiği için lastikçilere gelen insan sayısı da her geçen gün artıyor. Kış şartlarında kaza riskini azaltmak isteyen vatandaşların araçları lastikçilerin önünde sıra oluşturmuş durumda. Lastik tamircileri ise vatandaşların isteklerini karşılamak için çaba sarf ediyor. 32 senelik deneyime sahip Kırıkkaleli lastik satış şirketi yöneticisi Metin Selen, yeni kışlık lastik alacak vatandaşları, satın alacakları lastiğin üzerindeki vakum sayısının fazla olmasına dikkat etmeleri yönünde uyardı.

LASTİKLERİ ÖZENLE SEÇİN

Vakumun aracın yolu kavramasında önemli payı olduğuna değindi. Vatandaşların, alacakları lastikteki üretim tarihine karşı da duyarlı olmaları gerektiğini belirten Selen, üretim tarihinin üzerinden dört senenin üzerinde bir süre geçen lastikleri tercih etmemeleri gerektiğini, bu üretim tarihini ise lastiğin kenarındaki seri numarasının sonunda bulabileceklerini belirtti. Yol tutuş kabiliyeti gibi lastiğin tanıtımında harflerle gösterilen değerlerin çoğu lastikte benzer değerlerde gösterildiğine değinen Selen, bu değerler için en iyi kademelerin A, B ve C gibi değerler olduğunun altını çizdi ve insanlara tanınan, güvenilen, isim yapmış lastik markalarına yönelmelerini tavsiye etti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli