Anahtar Kelimeler: Kızılay bizim akımızdır

?Kızılay bizim yüz akımızdır?

?Kızılay bizim yüz akımızdır?

?Kızılay bizim yüz akımızdır?

Vali´den Kızılay´a ziyaret

Kırıkkale Yüksek ihtisas Hastanesi ve Kızılay Kırıkkale Şubesi birlikte kan bağışı kampanyası başlattı. Kan bağışı kampanyasına Vali M. İlker Haktankaçmaz´ın yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´da katıldı.

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLADI

Kırıkkale Yüksek ihtisas Hastanesi ve  Kızılay Kırıkkale Şubesi birlikte  kan bağışı kampanyası başlattı. Kan bağışı kampanyasına Vali  M. İlker Haktankaçmaz´ın yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Jandarma Komutanı Alb. İsa Çakmak, İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, KHB Genel Sekreteri Op.Dr. Mustafa Boyabatlı, Yüksek ihtisas Hastanesi Yöneticisi Başhekim Uzm.Dr. Tekin Akça. Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı  Cengiz Kaplanhan, Genel Sekreterlik ve hastane yöneticileri ile katıldı.

HASTANE PERSONELİ DUYARLI

Vali Haktankaçmaz, Yüksek İhtisas Hastanesi kamu çalışanları ile Kızılay´ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek vermek için kamu çalışanlarının Kızılay´ın çağrısına kulak verdiğini, İlk defa kan verecek olanlarla birlikte rekor bir kan verme oranına ulaşılacağını ve  hastane personelinin bu konuda duyarlı olduğunu belirtti.

BAŞARILI HİZMETLER SUNUYOR

Vali Haktankaçmaz, ? Kızılay bizim yüz akımızdır. Kızılay her konuda insani değerler için başarılı hizmetler sunuyor. Bu kurumsal başarı birçok hizmetle destekleniyor. Bunların en önemlilerinden birisi kan bağışıdır.? İfadelerine yer verdi. Bundan sonra periyodik olarak tüm kurumların  kan bağışında bulunması yönünde destekleneceğini belirterek  ilk kan bağışında bulunan Vali Haktankaçmaz,  daha sonra Yüksek İhtisas Hastanesinin Poliklinik ve diğer bölümlerini gezerek tedavi için bekleyen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu