Anahtar Kelimeler: Kızılay’ yardım

Kızılay’dan yardım

Kızılay’dan yardım

Kızılay’dan yardım

Türk Kızılay Kırıkkale şubesi kışın bu soğuk günlerinde mağdur ailelerin yardımına koştu. Kızılay her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği yardım faaliyetleri ile Kırıkkale’mizde yaşayan bir çok ailemizin yüzlerini güldürdü. İhtiyaç sahibi ailelerimize gıda kolisi, konserve , odun, kömür, un ve eşya yardımında bulundu.

 

 

YARDIM YAPILIYOR

Yardımlarla ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Kırıkkale şube başkanı Mustafa İşler şunları söyledi: “Bu hafta yine gece demeden gündüz demeden Kırıkkale’mizin soğuk, sessiz ve ıssız sokaklarında evinde kömürü bulunmayan, bir lokma ekmeğe ihtiyacı olan, kazanında aşı pişmeyen  ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşarak  Kızılay’ımızın fedakar gönüllüleri ile birlikte erzakları mızı, konservelerimizi, kömürlerimizi, odun, un ve çeşitli ev eşyalarımızın dağıtımı gerçekleştirdik. Soğuk evlerinde sıcak gülümsemeleri ile bizlerinde içini ısıtan kardeşlerimizin duasını aldık. Evinde hiç yiyeceği kalmayan acaba birileri de bizi fark eder mi diye bekleyen ailelerimize gece vakti demeden gıda kolimizi ve konservelerimizi bıraktık.

 

YARDIM AÇIKLAMASI

İhtiyaç sahibi kardeşlerimizden kimi yaşlı, kimi engelli, kimi mülteci evlerinde kazanlarının kaynaması için bizi KIZILAYCILARI bekliyorlardı. Ümitlerini boşa çıkarmadık YALNIZ DEĞİLSİNİZ KIZILAY VAR dedik. Kızılay olarak her zaman yanlarında olduğumuzu söyledik, dua ve teşekkürlerini aldık. Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak Kırıkkale’mizde ulaşılmadık göz yaşı silinmedik aile kalmayana kadar gece gündüz uğraşacağız.”



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli