Anahtar Kelimeler: araştırılacak

Koku araştırılacak

Koku araştırılacak

Asıl koku merkezde!

Mahalleler araştırılacakmış…!

Kırıkkale’nin bir çok mahallesinde yaşanan kötü kokular nedeniyle araştırma yapılacak. Belediye Meclisi’ne bu amaçla bir önerge verildi. 

KOKU ÖNERGESİ

Özellikle Sanayi Mahallesi ve Gündoğdu Mahallesinde yoğunlaştığı ileri sürüler kokular mahalle sakinlerini rahatsız ediyor. Yaz sıcakları ile mahallelerdeki kokudan neredeyse konut sahipleri pencerelerini dahi açamıyor. Kırıkkale Belediyesi Meclisinde alınan karar ile mahallelerde rahatsızlık veren ve etrafa yaydıkları koku ile ilgili çalışma yapılması istendi. Bunun için önerge verildi. Bu amaçla besi çiftliklerinin durumu araştırılacak. Komisyona havale edilen söz konusu besi çiftlikleri için komisyon raporu sonrası nasıl bir yol izleneceği ise merakla bekleniyor. 

 

ASIL KOKU MERKEZDE

Bu arada asıl araştırılması gereken kokunun ise şehir merkezinde olduğu belirtiliyor. Şehir merkezinde de kanalizasyon ve lağım konusu olduğu bilinen bir gerçek. Sanayi Kavşağı, Emniyet Kavşağı, Adliye civarı ve şehir merkezinde kötü koku nedeniyle esnaf ve vatandaşlar mazgalların üzerine eski halı ve kilimle kapatıyor. Önergenin bunu da kapsaması isteniyor. 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli