Anahtar Kelimeler: Kongreler start alıyor

Kongreler start alıyor

Kongreler start alıyor

Kongreler start alıyor

Kongre açıklaması

 

Uzun bir süredir kongre hazırlıkları içerisinde olan AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatında süreç hızlanıyor. Merkezde hazırlıklarını tamamlayan teşkilat 19 Ağustos´ta gerçekleştirilecek Yahşihan İlçe Kongresiyle kongrelerin startını vermiş olacak.

 

 

AKÇAY´DAN İLÇEYE ZİYARET

AK Parti´de devam eden kongre süreci 19 Ağustos´da gerçekleştirilecek Yahşihan ilçe kongresi ile hız kazanacak. Uzun bir süredir devam eden kongre hazırlıklarında sona gelen AK Parti Kırıkkale İl teşkilatı hafta sonunda gerçekleştirilecek Yahşihan İlçe Kongresi ile kongrelerin başlangıcını yapmış olacak. İlçede mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Şenol´un kongreye tek aday olarak girmesi beklenirken İl Başkanı Mürsel Akçay, kongre öncesinde Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Cumhurbaşkanının da sürekli yinelediği gibi teşkilatlarda bir yenilenme çalışmasının yapıldığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, bunun bir tasfiye olmadığını 2019 seçimleri için bir yenilenme olduğunu ifade etti.

 

2019´A DOĞRU EMİN ADIMLARLA

Hafta sonunda gerçekleştirilecek olan Yahşihan İlçe Kongresinin hemen ardından teşkilatın Yahşihan´da çalışmalarına hızla devam edeceğini belirten Akçay ?Bu bir bayrak yarışı ve yenilenme hareketi. 2019 seçimlerine doğru aktif ve sürekli çalışan teşkilatları oluşturabilmek baş hedefimiz. Bu güne kadar ak davaya gönül vermiş dava insanları nasıl teşkilatlarda görev almış ve AK Parti´yi iktidara taşımışsa bundan sonrada görev yapacak bütün teşkilatlarımız yine aynı özveri ve gayretle çalışacaklardır. Biz kocaman bir AK Parti ailesiyiz. Cumhurbaşkanımız konuşmalarında sürekli yineliyor. Kongreler partimiz için bir tasfiye değil bir yenilenme hareketidir. Bu süreçte yenilenecek teşkilatlarımız 2019 seçimlerine doğru daha emin adımlarla ilerleyecektir? dedi.

 

BU DAVA MİLLETİN DAVASI

19 Ağustos´ta gerçekleştirilecek olan Yahşihan İlçe Kongresi ile teşkilatın yeniden doğacağını ifade eden İlçe Başkanı Hüseyin Şenol ?Görevde bulunduğumuz 9 aylık süre içerisinde kağıt üzerinde bir teşkilat olmadık ilerleyen süreçte de kağıt üzerinde bir teşkilat olmayacağız. Bu dava AK Parti davası. Bu dava milletin davası. Bizlerde bu davanın neferleri olarak gece gündüz demeden 24 saat aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yahşihan ilçesi eski Yahşihan değil. Artık sürekli büyüyen ve nüfusu artan bir Yahşihan var. Bizde teşkilat olarak bu büyüme ve gelişmeye ayak uydurmak zorundayız? dedi. İlçe kongresinin Cumartesi günü ilçe merkezinde yapılacağını dile getiren Şenol, herkesi gerçekleştirilecek kongreye davet etti.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli