Anahtar Kelimeler: Konsey yardım

Konsey´den yardım

Konsey´den yardım

Konsey´den yardım

Yardım açıklaması

Ramazan Ayı ile birlikte ihtiyaç sahiplerine yönelik yaptıkları yardım çalışmalarını hızlandıran Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi, Ramazan Bayramı öncesinde giyim üzerine stant açtı.

1 TEMMUZ´A KADAR AÇIK

Kırıkkale´de bulunan ihtiyaç sahipleri için çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle çalışmalarını hızlandırdı. Konsey binasında açılan stantta, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın eşi Hilal Saygılı, ihtiyaç sahibi ailelerle yakından ilgilendi. Konseyde kaydı bulunan 660 aileye 50 TL´nin verildiğini dile getiren Konsey Başkanı Hafize Yıldız, ?Yardım standımız 1 Temmuz´a kadar açık kalacak. Şuanda burada 500 aileye yetecek kadar yardım bulunuyor. Bizler konsey olarak ihtiyaç sahiplerinin sorunlarına kulak vermeye devam edeceğiz? dedi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın eşi Hilal Saygılı ise, ailelere yardım etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ramazan Ayı´nın manevi atmosferinin yaşatılması adına gerekli çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Saygılı, ?Elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak ve de onların yüzlerinde tebessüm oluşturmak istiyoruz? dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli