Koordinatör vekilden ilçelere ziyaret

Koordinatör vekilden ilçelere ziyaret

Koordinatör vekilden ilçelere ziyaret

 

?Teşkilatlara büyük görev düşüyor?

AK Parti Kırıkkale Koordinatör Milletvekili Halil Özöyolcu, Bahşılı ve Karakeçili ilçelerini ziyaret etti. İlçelerde ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Özyolcu, teşkilatlar açısından çok hassas bir döneme girildiğini ve teşkilatlara çok büyük görevler düştüğünü ifade etti.

TEŞKİLAT ZİYARETLERİ

AK Parti Genel merkezi tarafından görevlendirildiği günden bu yana Kırıkkale´de il ve ilçe teşkilatları ile sürekli bir arada olan Koordinatör Milletvekili Halil Özyolcu, İl Başkanı Mürsel Akçay ve Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek ile Bahşılı ve Karakeçili ilçelerini ziyaret etti. İlçelerde ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Özyolcu teşkilat faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. İlk olarak Bahşılı ilçe teşkilatını ziyaret eden Özyolcu, teşkilat faaliyetleri hakkında İlçe Başkanı Sadullah Duyar ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden bilgiler aldı. Bahşılı ziyaretinin ardından Karakeçili´ye geçen Özyolcu burada da İlçe Başkanı Halil Avan ve ilçe yönetim kurulu üyelerinden faaliyetler hakkında bilgiler aldı. AK Parti kadrolarının Türkiye´yi yöneten kadrolar olduğunu ifade eden Özyolcu Türkiye´nin önünde yeni bir dönem olduğunu ve bu dönemde teşkilatlara büyük görevler düştüğünü ifade etti.

15 YILLIK ÇALIŞMA

Kimsenin geride kalan 15 yılda AK Parti´nin hizmet anlamında geride kaldığını söyleyemeyeceğini ifade eden Özyolcu ?AK Parti kadrolarını hizmet anlamında eleştiremezler. Çünkü AK Parti´nin hizmetlerinden bu ülkede yararlanmayan hiç kimse yok. 15 yıldır bir gün bile boş durmayan bir liderin kurduğu partide teşkilat mensupları olarak bizlere de çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Genel merkezimiz sahada sürekli çalışıyor. Faaliyetlerini sürekli sürdürüyor. Kırıkkale´de Türkiye sıralamasında 20. sırada olan bir teşkilat görev yapıyor. Bu başarının altından merkezde, ilçelerde, beldelerde ve mahallelerde yer alan teşkilatlarımızın özverili çalışmaları yatıyor. Teşkilatlarımızın önümüzdeki hassas dönemde de aynı özveri ile çalışacaklarına inancımız tamdır. AK Parti teşkilatlarının özverili çalışmaları ile bu günlere gelmiştir? dedi.

DİKKATLİ OLUNMALI

Türkiye´nin, dünyada ki mazlum Müslümanların sesi olan ve haklarını arayan dünyanın tek liderine sahip olduğunu ifade eden Özyolcu ?Teşkilatlarımızın bütün kademelerindeki teşkilat üyelerimizin her birisi liderimiz ve Cumhurbaşkanımızın birer temsilcisidir. Cumhurbaşkanımız ise dünyada mazlum Müslümanların sesi olan tek liderdir. AK Parti halkının taleplerine her zaman kulak veren bir parti. Bu parti milletin meselelerini kendine dert edinen insanların yer aldığı bir parti. Biz liderimize güç vereceğiz. Onun her zaman yanında yer alacağız. 15 Temmuz´da halkımız nasıl milli iradesine sahip çıktıysa bizlerde liderimize öyle sahip çıkacağız. Cumhurbaşkanımız bizlerden aldığı güçle çalışmalarını sürdürüyor? dedi. Özyolcu, 15 Temmuz sürecinin ardından teşkilatların fetöcülere karşı daha dikkatli olmaları gerektiği hususunda da teşkilat üyelerine uyarılarda bulundu.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu