Anahtar Kelimeler: Köpekler evlere saldırıyor!

Köpekler evlere saldırıyor!

Köpekler evlere saldırıyor!

Çocuklar korku içinde!

Sabah da sorun akşam da!

Kırıkkale’de başıboş köpeklerle ilgili sorun devam ediyor. Belediye’ye bu konudaki uyarı ve haberlere rağmen başıboş köpeklerle ilgilenmemesi nedeniyle büyük tepki var.

BÜYÜK ENDİŞE VAR

Kırıkkale’de başıboş köpeklerle ilgili sorun devam ediyor. Belediye’ye bu konudaki uyarı ve haberlere rağmen başıboş köpeklerle ilgilenmemesi nedeniyle büyük tepki var. Çocuklar sabah karanlıkta okula giderken başıboş köpeklerin zaman zaman saldırısına uğruyor. Köpeklerin açlık nedeniyle zaman zaman evlere kadar saldırdığı oluyor. Kimeski ve Osmangazi Mahallelerinde bahçeli evlerin bahçesine kadar giren köpeklerin kapılar kapalı olmasına rağmen avlu duvarını aşarak giriş yaptıkları gözleniyor.

KÖPEK SALDIRISI

Önceki gün başıboş bir köpeğin Kimeski Mahallesinde avlu duvarını aşarak bir evin bahçesine girdiği ortalığı darmadağın ettiği, ne oluyor diye dışarı çıkan ev sakinlerine saldırdığı öğrenildi. Bir başka gün ise başıboş köpeklerin dışarıdan eve gelen çocuğa avlu içinde saldırdığı ve büyük panik yaşandığı gözlendi. Vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırdı. Belediyeyi bu konuda zaman zaman aradıklarını ancak başıboş köpekler konusunda bir sonuca ulaşamadıklarını belirttiler. Vatandaşlar Belediyeye tepki gösterdiler.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu