Köprü köy için alt yapı çalışması

Köprü köy için alt yapı çalışması

Köprü köy için alt yapı çalışması

 

Vali bilgi verdi

Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında, 2018 yılı üçüncü dönem il koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı.  Kırıkkale genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Haktankaçmaz, tarihi çeşnigir köprüsünün bulunduğu köprü köy için fosebtik altyapı çalışmalarının başlayacağını ifade etti.

KOORDİNASYON YAPILDI

Kırıkkale genelinde yapılan yatırımlar hakkında bilgi almak ve gündemde bulunan taleplerin çözüme kavuşması amacıyla 2018 yılı üçüncü dönem il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında yapılan toplantıda, kamu kurum il müdürleri alanlarınca yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

TALİMAT VERİLDİ

Geçtiğimiz gün Keskin ilçesi ve bölgesini gezdiğine vurgu yapan Haktankaçmaz, burada vatandaşların da taleplerini dinlediklerini ifade etti. Halkın talebi doğrultusunda fosebtik konusunda o bölgede bulunan vatandaşların sorun yaşadığına dikkat çeken Haktankaçmaz, tarihi çeşnigir köprüsünün bulunduğu köprü köy için fosebtik altyapı çalışmalarının başlayacağını ifade etti. Gerekli çalışmaların yapılması için ilgili müdürlere talimat verdi.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu