Köprüköyde vatandaşla buluşma toplantısı

Köprüköyde vatandaşla buluşma toplantısı

Köprüköyde vatandaşla buluşma toplantısı

Kaymakam toplantı yaptı

Kamu Hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması , vatandaşın talep ve şikayetlerinin mümkün olan en kısa sürede çözüme kavuşturulması için İlçe Kaymakamı Muammer Köken , DSİ Şube Müdürlüğü ,Karayolları Şube Müdürlüğü, Orman İl Müdürlüğü, İl Özel İdare Şube Müdürlüğü yetkilileri ve ilçe kurum müdürlerinin katılımıyla Köprüköy de geniş kapsamlı vatandaşla buluşma toplantısı düzenledi.

TALEPLERDE BULUNDULAR

Merkez Camii salonunda yapılan toplantıda , ilden gelen kurum yetkilileri ve ilçedeki müdürler söz alarak   kurum faaliyet ve projeleri hakkında bilgi verdiler. Soru cevap şeklinde geçen vatandaşla buluşma toplantısında Kurum müdürleri, köydeki barajın kapalı sulama kanalı sistemine geçirilerek sulanmayan tarım alanların sulanacağını, tarihi Çeşnigir Köprüsünün çevre düzenlemesi yapılacağını söyleyip, barajın kirletilmemesi, köye yapılan yeni evlerin su havzasına yapılmaması konusunda vatandaşları uyardılar. Vatandaşlar ise köye kavşak yapılması, jandarmanın daha fazla devriye atması,  çöplerin düzenli toplanması, başıboş sokak hayvanlarına karşı önlem alınması  taleplerinde bulundular.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Kaymakam Köken, Köprüköy´ün kadim  bir yer olduğunu, tarihi ve doğal güzellikleriyle turizme  kazandırılması gerektiğini, Anadolu´da sakin bir hayat isteyenlerin  tercih edebileceği şirin   bir köy olduğunu söyleyip Devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu, köylülere sorunların takipçisi olacağını söyleyip vedalaştı.



Hasan Büken
8.12.2017 16:35:55
SayınMuammer Köken kaymakamım köprü köyü adına diyecek birşey kalmamış yolları bile kalmamış köyümün güzelliği hiç birköyde yok ama hizmetten mahrum öksüz kalmış neresinde şirinlik neresinde kültür neresinde tarih

  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu