Anahtar Kelimeler: Köprüler meclise taşındı

Köprüler meclise taşındı

Köprüler meclise taşındı

Köprüler meclise taşındı

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkalelilerin dilinden düşürmediği köprülü kavşakları TBMM´ye taşıdı. Kırıkkale halkının yapılan 3 köprülü kavşaktan şikayetçi olduklarını belirten Önal, 3 köprülü kavşağın eskisini fazlasıyla arattığını ifade etti.

TRAFİK TAMAMEN KAPANIYOR

Önal TBMM´de yaptığı konuşmasında  Kırıkkale´nin 42 vilayetin geçiş noktasında bulunduğunu fakat yapılan köprülerin yetersiz kaldığını ifade etti. "Kırıkkale´de bulunan ve yapımı tamamlanan köprülü kavşaklardan vatandaşlarımız oldukça şikayetçi. Otogar karşısına yapılan Yüksek İhtisas hastanesine de ulaşımı sağlayan aynı zamanda 42 vilayeti birbirine bağlayan yol üzerindeki köprüden 2 araç neredeyse yan yana geçemiyor.Tatil dönüşleri ise trafik tamamen kapanıyor? dedi.

ESKİSİNİ FAZLASIYLA ARATIYOR

Önal ,"Ayrıca Kırıkkale merkezde Bahçelievler, karşıyaka, güler ve sanayi mahallerini birbirine bağlayan yol üzerine yapılan köprüden geçebilmek için fazladan 1 km yol yapmanız gerekiyor. Yenimahalle de bulunan köprülü kavşaktan ise otobüsün, tır imkansız halde. Geçenlerde bu kavşaktan dönemeyen tır saatlerce asılı kaldı. Kırıkkale´de yaptığınız  3 köprü kavşak eskisini fazlasıyla aratıyor. Üstelik köprülü kavşakları hataları nedeniyle ne belediye ne de karayolları sahiplenemiyor.´´dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli