Köprülü kavşak kısa zamanda bitecek?

Köprülü kavşak kısa zamanda bitecek?

Köprülü kavşak kısa zamanda bitecek?

Saygılı bilgi verdi

Ankara-Kayseri-Samsun yol kavşağındaki köprülü kavşak inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Şehrimizin vitrini olacak olan bu proje, inşallah kısa zamanda bitirilerek hayata geçecek? dedi.

KISA ZAMANDA BİTİRİLECEK

Şehrimiz trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan katlı kavşak projesinin yapım çalışması devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  Şehrimizin terminal bölgesinde yapımı devam eden katlı kavşak projesini yerinde inceledik. Çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Kırıkkale´mizin vitrini olacak olan bu proje, inşallah kısa zamanda bitirilerek hayata geçecek? ifadesinde bulundu.

DİREKT ŞEHİR MERKEZİNE GİRİŞ

Kırıkkale´nin 43 ili birbirine bağlayan bir bölge olduğuna dikkat çeken Saygılı, ?Kırıkkale-Ankara-Kayseri Köprülü Kavşağı şehirden geçiş trafiğini de önemli ölçüde rahatlatacak. Sürekli meydana gelen kazaların da önüne geçecek. Bu projeyle şehir merkezinden çıkan araçlar kavşakta beklemeksizin üst geçitten Ankara istikametine, Ankara istikametinden gelen araçlarda direkt şehir merkezine giriş yapacak? dedi.



Mehmet Öztürk
14.12.2015 14:52:00
Eğer senin şehrinin vitrini bir köprülü kavşak olacaksa ört ki ölem...Kandırmaya, ninni söylemeye devam...

Merderes ÇELTİK
8.08.2017 14:03:45
Maalesef Kırıkkalenin En üst düzey yetkilileri size sesleniyorum Kırıkkaleye yapılan köprü ile başlanan İstanbul Deniz altı tüp geçitleri ve 2 büyük devasa asma köprüler bitirildi hizmete geçtiler ama kırıkkalenin 1 tane köprü bitirilemedi

  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli