Anahtar Kelimeler: “Korkaklar zafer anıtı dikemez”

“Korkaklar zafer anıtı dikemez”

“Korkaklar zafer anıtı dikemez”

“Korkaklar zafer anıtı dikemez”

Albayrak’tan manidar

ve kinayeli paylaşımlar!

 

Albayrak kimi hedef alıyor?

 

Herkes o ismi konuşuyor!

Kırıkkale siyasetinde yer bulmayan çalışan önemli isimlerden biri olan Haydar Albayrak’ın son zamanlardaki paylaşımları dikkat çekici bulunuyor.

DİKKAT ÇEKİCİ BİR DURUM

Kırıkkale siyasetinde yer bulmayan çalışan önemli isimlerden biri olan Haydar Albayrak’ın son zamanlardaki paylaşımları dikkat çekici bulunuyor.  Siyasette uzun zamandır yol alma ve yer bulma gayretinde olan Haydar Albayrak, sosyal medyadaki paylaşımları ile hem kendisine engel olunmaya çalışıldığına ve hem de şehre yapılacak hizmetlere engel olunmaya çalışıldığına dikkat çekiyor. AK Parti’de siyaset yapma amacı güden Albayrak’ın eleştirileri bir yandan kinayeli ve bir yandan da manidar bulunuyor.

 

CAN’I İŞARET EDİYOR

Albayrak’ın hedefinde ise AK Parti Kırıkkale Milletvekili Reamazan Can olduğu düşünülüyor. Kimi paylaşımında kendisine Kırıkkale siyasetinde engel olunmaya çalışıldığını ileri süren Albayrak, kimi paylaşımlarında ise şehre ve ile hizmetin engellenmeye çalışıldığını, yatırımcılara engel olunma amacı güdüldüğünü söylemeye çabalıyor. İyi niyet siyaseti ile Kırıkkale’ye hizmet etme amacında olduğuna dikkat çeken Albayrak, paylaşımları ile kendisini ve hizmet amacını engellemeye çalışan kişinin isim vermeden en başta Ramazan Can olduğuna vurgu yapıyor.

ZARAR VERİYORLAR

Son zamanlardaki paylaşımları ile bu anlamda dikkat çeken Albayrak, Ramazan Can gibilerin partinin asli amacına zarar verdiğine, bu tip kişilerin şehre ve ile hiçbir katkıları olmadığına, partiyi de bu anlamda bölmeye çalışarak, benlik duygusu nedeniyle zarar verdiklerine işaret ediyor. Albayrak’ın bu çıkışlarının parti içinde dikkat çekici bulunduğu kaydedilirken, Ramazan Can ve benzeri isimlerin de tepki çekmeyi sürdürdüğü iddia ediliyor.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu