Anahtar Kelimeler: Korkutan deprem

Korkutan deprem

Korkutan deprem

Son günlerde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen depremlerden bir taneside Kırıkkale'de meydana geldi. Irmak köyü merkezli deprem 3,3 büyüklüğünde oldu. Depremde herhangi bir can kaybı ya da maddi hasar kaybı yaşanmadı.

 

DEPREM KORKUTTU

Kahramanmaraş merkezli 12 ilde meydana gelen depremlerle birlikte Türkiye büyük, orta ve küçük şiddetli sarsıntılar yaşamaya devam ediyor. Son günlerde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen depremlerden bir tanesi de Kırıkkale'de oldu. Yahşihan ilçesine bağlı Irmak köyü merkezli saat 04.25'te 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde herhangi bir can kaybı ya da maddi hasar kaybı yaşanmadı.

 

VALİ BİLGİ VERDİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale halkı için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Makas, "İlimiz Yahşihan ilçesi Irmak köyü merkezli saat 04.25'te 3.3 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilenen hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Deprem sonrası kurumlarımızca yapılan inceleme ve araştırma faaliyetleri sonucu herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır" dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı