Anahtar Kelimeler: teslim

Köy sele teslim

Köy sele teslim

Kırıkkale ve Ankara’yı etkisi alan sağanak yağış devam ediyor. Ankara’da bir çok yeri su bastı, yağışlardan Kırıkkale’de etkilendi.

AŞIRI YAĞIŞ OLDU

Kırıkkale ve Ankara’yı etkisi alan sağanak yağış devam ediyor. Ankara’da bir çok yeri su bastı, yağışlardan Kırıkkale’de etkilendi. Bazı işyerlerini basan su, esnaflara zor anlar yaşattı. Yağış şu saatlerde Keskin’in Çeritkale köyünde de sel baskınlarına yol açtı.

 

KÖYDE SEL OLUŞTU

Şiddetli yağmur, Kırıkkale Merkez ve birçok ilçesinde etkili olurken caddeler yine göle döndü. Suyla kaplanan yollarda sürücüler, araçlarıyla güçlükle ilerledi. Bazı araçlar ise yolda kaldı. Şiddetli yağış Keskin, Balışeyh, Delice ve Yahşihan’da etkili olurken, Keskin’in Çeritkale köyünde sel baskınlarına yol açtı. Ekili araziler ve bahçeler sel nedeniyle telef oldu, mahsuller sele kapıldı.

 

İLÇELERDE DE ETKİLİ

Yağış ile birlikte bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Keskin, Yahşihan, Balışeyh, Sulakyurt, Delice ilçesinin yanı sıra kent merkezinde de etkili oldu. Çarşı merkezi ve cadde önünde oluşan su birikintisi nedeniyle vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte büyük zorluk çekti. Bazı kişiler, iş yerlerine dolan suyu kovalarla tahliye etmeye çalıştı.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı