Anahtar Kelimeler: Köyde festival yapıldı

Köyde festival yapıldı

Köyde festival yapıldı

Köyde festival yapıldı

 

Birlik ve beraberlik şenliği

 

KIRIKKALEN´nin Keskin ilçesinin Kavurgalı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği tarafından hafta sonunda birlik beraberlik ve sıla-i rahim festivali düzenlendi.

 

KÖYDE ŞENLİK YAPILDI

Kavurgalıların yoğun ilgi gösterdiği festivale katılım yüksek olurken köylüler festivalde gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay,  MHP il ve ilçe teşkilatı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kavurgalıların yoğun ilgi gösterdiği festivale katılım yoğun olurken köylüler festival boyunca gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Mehteran takımı ve ustalar topluluğu gösterileri ile başlayan birlik beraberlik ve sıla-i rahim festivali daha sonra düzenlenen yarışmalarla devam etti. Derneğe ve festivale maddi manevi destek sağlayanlara plaketlerin verildiği festivalde köylüler doyasıya eğlendi.

 

VARIŞLI BİLGİ VERDİ

Birlik ve beraberliğin temini için ilkini düzenledikleri festivalle kavurgalıları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Dernek Başkanı Ahmet Varışlı ?Kavurgalı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği olarak gerek Kırıkkale´de gerekse Keskin´de hemşerilerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz festivalimizde de amacımız köylülerimizi bir araya getirmek. Bu yıl ilki gerçekleştirilen festivalimizi geleneksel hale getirecek ve her yıl düzenleyeceğiz" dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli