Anahtar Kelimeler: Köylere çıkarma yaptılar

Köylere çıkarma yaptılar

Köylere çıkarma yaptılar

Köylere çıkarma yaptılar

Köy köy geziyorlar

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Ramazan Can, Balışeyh ve Sulakyurt köylerini gezerek, köylülerle sohbet edip dertlerini dinlediler. Köylülerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Akçay ve Can, köylülerinin gönlünü fethettiler.

KÖYLERE ÇIKARMA

Seçim çalışmaları kapsamında Balışeyh ve Sulakyurt köylerini gezen Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Ramazan Can, köylere adeta çıkarma yaptılar. Akçay ve Can, Balışeyh Dikmen, Aydınşeyh, Hıdırşeyh ve Sulakyurt´a bağlı Deredüzü, Yağbasan, Ambardere, İmoğlu Çeşmesi ve Çevrimli Köylerini gezen ve köylülerle sohbet ettiler. Akçay ve Can gittikleri köylerde 7´den 70´e herkesle sohbet edip dertlerini dinlediler. Akçay ve Can´ın samimi ve sıcak davranışı köylülerin büyük takdirini topladı. Ak Parti iktidarı ile yapılan hizmetleri vatandaşlara anlatan Akçay, 1 Kasım seçimlerinde köylerin vereceği destekle bu hizmetlerin daha da artacağını söyledi ve istikrarın sürmesi için 1 Kasım seçimlerinde 3 milletvekilini meclise göndermek için destek istedi.

SULAKYURT SULAK OLACAK

Sulakyurt´a bağlı köyleri gezerken yapımı devam eden Sulakyurt barajını da ziyaret eden Akçay ve Can, baraj çalışmaları hakkında bilgiler aldılar. Can Sulakyurt ve havalisinin sulu tarım yapabileceklerinin müjdesini vererek, ?Bu bölge adı gibi sulak olacak´ dedi. İl Başkanı Akçay da ayrıca Akçakavak Barajı ile de Balışeyh ve havalisinde sulama yapılacağının söyledi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı