Anahtar Kelimeler: Köyleri ziyaret ediyorlar

Köyleri ziyaret ediyorlar

Köyleri ziyaret ediyorlar

Köyleri ziyaret ediyorlar

 

Köylülerle görüşülüyor

 

 

 

Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, 2018-2022 Kırıkkale Tarım Vizyonu Eylem Planı kapsamında köy ziyaretlerinde bulundu.

 

KÖY ZİYARETİ

Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, 2018-2022 Kırıkkale Tarım Vizyonu Eylem Planı kapsamında köy ziyaretlerinde bulundu. Program kapsamında Keskin ilçesine bağlı Konur köyünü ziyaret eden Yılmaz, burada üreticilerle bir araya geldi. Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, tarımın sektör işi olduğunu sektöründe paydaşlardan oluştuğunu söyledi.

TARIM PAYDAŞI ÇALIŞMASI
Tarım paydaşının köylüler olduğunu belirten Yılmaz, şunları kaydetti:  "Artık sadece ekip biçmek yetmiyor, daha yüksek verimi daha yüksek geliri kazanmanın yollarını bulmamız gerekiyor. Arazilerimizi daha az nadasa bırakmalı, tohumumuzu sertifikalı tohumluktan seçmeli, sulama imkanlarını mutlaka değerlendirmeliyiz.

EYLEM PLANI UYGULANIYOR
Bakanlığımızın en küçük ölçekli üreticiye de en gelişmiş tarımsal sanayi kuruluşunu kurmak isteyen girişimciye de katkı sağlayacak çok geniş bir destekleme profili var. Biz sizleri daha iyi anlamaya ve bu fırsatları daha çok anlatmaya geldik. Birbirimizi ne kadar iyi anlarsak bu imkanlardan o kadar çok faydalanırız." Program kapsamında İl Müdürü Yılmaz, köylülere Kırıkkale Tarım Vizyonu Eylem Planını anlattı. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli