Köylü milletin efendisidir”

 Köylü milletin efendisidir”

Köylü milletin efendisidir”

Köylülerin hayır duasını aldı

MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Adayı Avukat Halil Öztürk önceki gün bazı köylere ziyarette bulunarak köylülerin hayır duasını aldı.

Sulakyurt ve köy ziyareti

MHP Disiplin Kurulu Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili Adayı Avukat Halil Öztürk'ün seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İl merkezinde Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açan Öztürk, burada ziyaretleri kabul ediyor. Öztürk ayrıca ilçeler, beldeler ve köylere yönelik ziyaretlerini de sürdürüyor. Öztürk önceki gün doğup büyüdüğü yer olan Sulakyurt ilçesini ziyaret etti. Bununla birlikte köylere de ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde büyük ilgi gören Öztürk, ziyaretleri konusunda açıklama yaptı.

Köylü milletin efendisidir

Öztürk, "Köylü milletin efendisidir " düsturuna inanırım. Bunun için köylerde yaşayan hemşehrilerimize gidip hayır dualarını alıp yemeklerini yedik ve partimiz MHP`ye sahip çıkmalarını istedik. İnşallah köylümüzde, çiftçimizde iktidarımızda hak ettikleri hizmete kavuşacak. Sözümüz senettir” dedi. Öztürk, köylere yönelik ziyaretler konusunda ayrıca, Ziyaretlerimizle MHP iktidarına olan ihtiyaç anlatılıyor. İktidar değişecek her şey değişecek” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu