Anahtar Kelimeler: Kredi limiti arttı

Kredi limiti arttı

Kredi limiti arttı

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, Şubat ayı itibariyle işletme kredilerinin 750 bin TL’ye, sıfır araç kredilerinin ise 1 milyon 500 bin TL’ye yükseltildiğini açıkladı.

 

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinden kredi kullanmak isteyen esnaf ve sanatkarlara müjdeli haber Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Osman Cebeci’den geldi. Esnaf ve sanatkarlara kullandırılan faiz indirimli krediler konusunda bilgiler veren Kooperatif Başkanı Cebeci, esnaf ve sanatkarların kooperatiften kullanmış olduğu kredi limitlerinin yükseltildiğini açıkladı. Başkan Cebeci, 2024 yılı Şubat ayı sonu itibariyle işletme kredilerinin 750 bin TL’ye, işyeri edindirme ve sıfır araç kredilerinin de 1 milyon 500 bin TL’ye yükseltildiğini bildirdi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Diğer taraftan daha önce kredi çeken ve yeni kredi çekmek isteyen esnaflara da müjdeli bir haber veren Kooperatif Başkanı Cebeci, eski kredilerin kapatma zorunluluğunun da kaldırıldığını açıkladı. Cebeci örneğin kredi limiti 750 bin TL olan bir esnaf önceden 450 bin TL kredi çektiyse, kredi limitinden geriye kalan 300 bin TL’yi çekebileceğini söyledi. Başkan Cebeci 28 Şubat 2024 tarihi itibariyle kooperatiften kullanılan kredilerde faiz orununun da yıllık yüzde 25 olacağını vurguladı.

 

FAİZLER NE OLDU?

Kooperatiften daha önce kredi kullanan ortaklarının kredi faiz oranlarında bir değişiklik olmadığına da vurgu yapan Başkan Cebeci “Eski kredilerdeki faiz oranları kullanılan kredi faizi ile ödenmeye devam edilecektir. Esnaf ve Sanatkarlarımıza hayırlı ve bol kazançlar dilerim” dedi. İkametgah veya işyerinizin en yakın olduğu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ortağı iseniz, ihtiyacınız olan kredinizi kooperatif aracılığıyla başvurabilir ve böylece faiz indirimli uzun vadeli kredilere ulaşabilirsiniz. İşletme Kredileri, hammadde, malzeme, işletme sermayesi ihtiyacı için kullanıldığı bildirildi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı