Anahtar Kelimeler: Krizi yönetiyor

Krizi iyi yönetiyor

Krizi iyi yönetiyor

İyi ki Sezer var

 

Her konuyla ilgileniyor

Dünya ve Türkiye korona virüs ile mücadele ederken, Kırıkkale bu sorunu en az hasarla atlatmanın gayretinde. Vali Yunus Sezer, krizi şu ana kadar çok iyi yöneten en önemli isim olarak dikkat çekiyor.

KRİZİ İYİ YÖNETİYOR

Dünya ve Türkiye korona virüs ile mücadelesini sürdürüyor. Kırıkkale’de de virüse yönelik çok ciddi bir mücadele yapılıyor. Mücadeleyi ve krizi yöneten Vali Yunus Sezer. İlk günden bu yana Kırıkkale’nin virüsle mücadelesini en az hasarla atlatması için elinden gelen tüm gayreti gösteren Vali Sezer, şu ana kadar bu konuda en dikkat çekici isim olarak adından söz ettirdi. Sokağa çıkılmaması, maske kullanımı ve dağıtımı, erzak ve nakit yardım ulaştırılması, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması, karantina konusu ve diğer konularda Vali Sezer’in gayreti takdir edilecek türden.

24 SAAT ESASLI UYGULAMA

Her konuyla bizzat kendisi ilgilenen Vali Sezer sayesinde Kırıkkale’de sorun yaşanmadı. Muhtarlara kadar herkesi seferber eden Vali Sezer, bir çok olay ve konuda olduğu gibi bu sorunda da soğukkanlı bir tavırla krizi en iyi şekilde yönetmeyi sürdürüyor. Virüsle mücadele konusunda sağlık, emniyet, jandarma ve diğer tüm ekipleri seferber eden Vali Sezer, bir çok ile örnek olacak bir çalışma sergiliyor. Sezer’in uyguladığı yöntem ve gayret sayesinde Kırıkkale virüsle ilgili sorunu en az hasarla atlatmanın çabasında. Sorunla ilgili olarak tam anlamıyla 24 saat uygulaması yapan ve bizzat kendisi de çalışan Vali Sezer toplumun bir kere daha takdirini kazandı.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli