Anahtar Kelimeler: ekibi tespit yapıyor

KÜ ekibi tespit yapıyor

KÜ ekibi tespit yapıyor

KÜ EKİBİ BÖLGEDE

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından afet bölgesine ayni yardım gönderen, sağlık personeliyle tıbbi hizmet veren Kırıkkale Üniversitesi, yaraların bir an önce sarılması için teknik imkanları ve ihtiyaç duyulan alanlardaki uzman personeli ile deprem bölgesinde yapılan çalışmalara katkı sağlamaya devam ediyor.

 

KÜ EKİBİ BÖLGEDE 

Deprem bölgesinde (Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Adana, Şanlıurfa, Malatya, Diyarbakır,  Osmaniye,  Kilis) hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere görevlendirilen Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Elemanları Prof. Dr. İlhami Demir,  Prof. Dr. Orhan Doğan, Prof. Dr. İlker Kalkan, Doç. Dr. Özer  Sevim, Dr. Öğr. Üyesi Saruhan Kartal ve Arş. Gör. Orhan Gazi Odacıoğlu’ndan oluşan hasar tespit ekibi bölgeye ulaştı ve çalışmalara başladı.

 

HASAR TESPİTİ YAPILIYOR 

Hasar tespit ekibine çalışmalarında başarılar dileyen Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, bölgedeki personelle sürekli olarak koordinasyon halinde olduklarını, ihtiyaçlar giderilene kadar gerek malzeme ve ekipman gerekse personel olarak afet bölgesine yardım takviyelerine devam edeceklerini belirtti.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu