Anahtar Kelimeler: önemli toplantı

KÜ’de önemli toplantı

KÜ’de önemli toplantı

KONULAR BELİRLENDİ

Kırıkkale Üniversitesi ilimizin değişik sektör ve birimlerde 30 yıl sonra ulaşacağı konum üzerine içinde bürokrat, akademisyen, sivil toplum örgütü temsilcilerinin olduğu geniş çaplı bir toplantı düzenledi Kampüste yapılan toplantıya yoğun ilgi gösterildi.

TOPLANTI YAPILDI

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan yaptığı konuşmada "geçmişte yapılan hedef politikalarla nasıl günümüz şekillendirmeye çalışılmışsa şimdide 30 yıl sonrasının nasıl bir Kırıkkale olacağı şekillenme çalışmaları başlatıldı. Bugün burada şehrimizin herkesimin den yönetici, idareci akademisyen ve sivil toplum örgütlerinin yöneticilerinin katılımı ile şehrimizin geleceğini hep birlikte masaya yatıracağız.'' şeklinde konuştu.

KONULAR BELİRLENDİ

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ise yaptığı konuşmasında "1923'de İzmir iktisat kongresinde Türkiye’de bir silah fabrikası kurulması kararlaştırılması ve hayata geçti. Bizlerde bugün 30 yıl sonrasının hesabını tutmak ve yol haritasını belirlemek için buradayız'' dedi. Toplantının son bölümünde  Mart ayı içinde faaliyete geçecek olan araştırma komisyonu konuları belirlendi. Genelinde akademisyenlerin önerileri doğrultusunda şekillenen konu başlıkları arasında Sanayi, Organik Tarım, Çevre Kirliği, Su Tüketimi, Obezite, Kızılırmak başta olmak üzere 40'a yakın konu başlığı belirlendi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu