Anahtar Kelimeler: tepki geldi

KÜ´den de tepki geldi

KÜ´den de tepki geldi

KÜ´den de tepki geldi

Günler sonra tepki gösterdiler!

Kırıkkale Üniversitesi, Fethullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden Kırıkkaleli hemşerilerimizin günlerdir sürdürdükleri ?Demokrasi Nöbeti´ne? destek vermeye devam ediyor.

İKRAMLAR DAĞITILDI

Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Çağlayan, Prof. Dr. Hakan Kocamış, Prof. Dr. Nihat İnanç, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Jand. Alb. İsa Çakmak, Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek, dekanlarımız, akademik ve idari personelimizin katıldığı ?Demokrasi Nöbeti?nde Üniversitemiz tarafından hazırlanan ikramlar il protokolü ve rektörümüz tarafından hemşerilerimize dağıtıldı.

ACİL ŞİFALAR DİLERİM

Kırıkkale Üniversitesi olarak ülkemizin birliği, beraberliği ve bütünlüğüne yönelik yapılan bu darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınadığını ve lanetlediğini belirten Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, ?şehitlerimize yüce Allah´tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum? dedi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli