Anahtar Kelimeler: Külliye' iftarını

Külliye'de iftarını açtı

Külliye

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy ve beraberindeki teşkilat üyeleri, İslami Değerler Külliyesi'nde düzenlenen iftar programına katılarak iftarını vatandaşlarla beraber açtı.

İFTARA KATILDI

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy ve beraberindeki teşkilat üyeleri, İslami Değerler Külliyesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Ulusoy, iftar sonrasında yaptığı açıklamada, şehrin kazanımı olan bu külliyede iftarlarını açmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Ayrıca, külliyenin kazanılmasında emeği geçen Bahattin Akyön'e teşekkürlerini iletti ve bu manevi ortamda Kırıkkaleli hemşehrileriyle Ramazan'ın bereketi ve fazileti üzerine samimi sohbetler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 

AKYÖN BİLGİ VERDİ

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy:" Bahattin Akyön'ün yoğun uğraşları sayesinde şehrimize kazandırılan İslami Değerler Külliyesi'nde iftarımızı açmak nasip oldu. Teşkilatımız ile birlikte kıymetli hemşehrilerimizle bu manevi ortamda Ramazan ayının fazileti üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden ve emeklerinden dolayı Bahattin Akyön'e şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı