Anahtar Kelimeler: Külliyeyi ziyaret

Külliyeyi ziyaret etti

Külliyeyi ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yapımı tamamlanan ve yakın zamanda açılışı yapılacak olan, kutsal toprakların kokusunu ilimize taşıyan İslami Değerler Külliyesi’nde incelemelerde bulundu.

KÜLLİYE ZİYARETİ

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yapımı tamamlanan ve yakın zamanda açılışı yapılacak olan, kutsal toprakların kokusunu ilimize taşıyan İslami Değerler Külliyesi’nde incelemelerde bulundu. Birçok ilki bünyesinde barındıran 500 kişi kapasiteli, 2 ayrı mescidin ve 2 ayrı müzenin bulunduğu külliyede incelemede bulunan Sayın Valimiz Mehmet Makas külliyede yürütülen çalışmalar hakkında İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön ve dernek yetkililerinden bilgi aldı.

 

22 EKİM’DE AÇILACAK

Kısa zamanda Kırıkkale halkı tarafından çok sevilen ve gönüllerde sevgi, kardeşlik bağları oluşturan Vali Mehmet Makas’a vatandaşlar yoğun ilgi göstererek teşekkür ettiler. Vali Makas’ın çocuklarla olan sevgi bağı görülmeye değerdi. Bahattin Akyön yaptığı açıklamada; “Valimiz Sayın Mehmet Makas beye ziyaretinden dolayı müteşekkirim. Rabbim kendisinden razı olsun” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı