Anahtar Kelimeler: Kulüp arıyor

Kulüp hoca arıyor

Kulüp hoca arıyor

Kırıkkalespor yeni yönetimini oluşturan Kulüp Başkanı Şeref Akbal, düzenlenen toplantı ile yeni futbol sezonu için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akbal, Kırıkkalespor yönetimi olarak hedeflerini de açıkladı.

AKBAL TOPLANTI YAPTI

Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Şeref Akbal, yeni yönetimini oluşturarak yeni sezonda hedeflerini düzenlenen toplantıda açıkladı. Kulüp binasında yapılan toplantıda çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Akbal, ilk iş olarak kulübün ismini değiştirmekle başlanacağını ve kulübün isminin “Kırıkkale gücü” olacağını söyledi. Karşılaşmalarda yapılacak bazı düzenlemeler hakkında da bilgi veren Kulüp Başkanı Şeref Akbal, protokol tribünlerine kombine bileti olmayanların giremeyeceğine dikkat çekti.

 

HEDEFLERİ AÇIKLADI

Tribünlerde taraftarların görev ve sorumluluklarına da değinen Kulüp Başkanı Şeref Akbal, tribünlerde taraftarların futbolcu, teknik heyet ve yöneticilere hakaret içeren sözlü sataşmalarda bulunmaları halinde 6222 sayılı yasanın uygulanacağını ifade etti. Kırıkkalespor kulüp başkanı Şeref Akbal, Kırıkkalespor yönetimi olarak hedeflerinin 3 yıl içinde Kırıkkalespor’u bir üst lige çıkarmak olduğunu belirtti.

 

SEZON HAZIRLIKLARI

Yeni sezon hazırlıkları için yapılacak transferler hakkında da açıklamalarda bulunan Kulüp Bakanı Şeref Akbal, transfer komitesinin Hakan İlhan, Mustafa Samur ve Uğur Kütük’ten oluştuğunu söyledi. Kırıkkalespor takımını çalıştıracak teknik heyet konusunda mesafe aldıklarına işaret eden Başkan Akbal, Fenerbahçe ve Milli takımda görev yapmış bir teknik direktör ile görüşmelerin devam ettiğini duyurdu. Akbal, kısıtlı imkanlar ile yarışmacı bir takım oluşturacaklarını da belirttiği açıklamasında, yeni kulüp binası yapılana kadar mevcut kulüp binasını kullanacakları hatırlattı.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu