Kumaş kaplama atölyesi açıldı

Kumaş kaplama atölyesi açıldı

Kumaş kaplama atölyesi açıldı

HEM´de açılış yaptılar

Yahşihan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve Acwa Güç Elektrik İşletme ve Yönetim Sanayi A.Ş tarafından finanse edilen ? Mobilya Kumaş Kaplama Atölyesi? nin açılışı yapıldı.

MOBİLYA KAPLAMASI YAPILACAK

Düzenlenen açılış programında Vali Ali Kolat, Yahşihan Kaymakamı Ahmet Ferhat Özen, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Acwa Power Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali Müdürü Mustafa Soytürk ve diğer yetkililer bulundu. Yahşihan Halk Eğitim Müdürü Mustafa Çağan, Mobilya Kumaş Kaplama Atölyesi hakkında bilgiler vererek, atık kumaşların toplanıp bu atölyede işlem görerek mobilya kaplamasında kullanılacağını belirtti.

BİLGİLER VERİLDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Başer de, Mobilya Kumaş Kaplama Atölyesinde 13 kişinin kurs gördüğünü, bu sayının artarak devam edeceğini belirterek, katkılarından dolayı Acwa Güç Elektrik İşletme ve Yönetim Sanayi A.Ş yetkililerine teşekkür etti. Daha sonra, Mobilya Kumaş Kaplama Atölyesinin açılışı Valimiz Sayın Ali Kolat ve diğer yetkililer tarafından gerçekleştirildi. Vali Kolat, atölyeyi gezerek, burada eğitim gören kursiyerlerle bir süre sohbet etti.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli