Anahtar Kelimeler: Kurban mesajı yayınladı

Kurban mesajı yayınladı

Kurban mesajı yayınladı

VALİ’DEN BAYRAM MESAJI

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu yaklaşan Kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak “Kırıkkaleli değerli hemşerilerimizin, aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, hayır ve iyilikler getirmesini diliyorum” dedi.

 

VALİ’DEN BAYRAM MESAJI

Tekbıyıkoğlu mesajında, “Bayramlar bizleri aynı dinin, aynı inancın neşesinde birleştiren, iman kardeşliğinin tezahür sahneleridir. Bayramın sevincini, coşkusunu içimizde hissederek onun muştusunu gönüllerden gönüllere, evlerden evlere taşımalıyız. Evlerin canlı bayramları olan çocuklarımızı bayramın coşkusuyla tanıştırmalı, yaralı gönülleri, bitap düşmüş yürekleri onarmalı, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle bayramlarımızı aydınlatmalıyız. 

 

ŞEHİT VE GAZİLER

Bu güzel bayram günlerinde her daim saygı ve rahmetle yâd ettiğimiz Şehit ve Gazi ailelerini, yaşlı, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı unutmayacak; bayramımızı ruhuna, amacına uygun şekilde kutlamak adına; çevremizdeki bir kimsesizin, bir yaşlının, vatan için evladını toprağa vermiş bir şehit ailesinin veya öksüz bir çocuğun yüzündeki tebessüme hep birlikte vesile olmaya çalışacağız. 

 

MATEM OLMASIN

Bu duygularla, Kırıkkaleli değerli hemşerilerimizin, aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, hayır ve iyilikler getirmesini diliyorum. Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmemiz için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtirken bayram günlerinde trafiğin her zamankinden daha yoğun olduğunu da hatırlatıyor, Bayram sevincimizi matem havasına büründürmemek için trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle istirham ediyorum” dedi. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı