Anahtar Kelimeler: Kursiyerlerden anlamlı destek

Kursiyerlerden anlamlı destek

Kursiyerlerden anlamlı destek

Kursiyerlerden anlamlı destek

Ev yemekleri gönderdiler

Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, Diyarbakır´ın Sur ilçesinde terör operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerine, yaptıkları ev yemeklerini ve duygu dolu mektupları göndererek moral desteği verdi.

YEMEK GÖNDERDİLER

Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri,  Diyarbakır´ın Sur ilçesinde terör operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerine, yaptıkları ev yemeklerini ve duygu dolu mektupları göndererek moral desteği verdi. Gönülden Gönüle Projesi kapsamında bir araya gelen kursiyerler, operasyonlarda görev alan polis ve askerler için yöresel yemekler hazırladı. Kursiyerler, pastadan böreğe, dolmadan tatlıya kadar hazırladıkları birbirinden lezzetli yiyecekleri duygularını anlatan mektuplarla Diyarbakır´a gönderdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Çağan, gazetecilere yaptığı açıklamada,  Türkiye´nin çok sıkıntılı günlerden geçtiğini, Diyarbakır ve Sur´daki kahraman güvenlik görevlilerine moral desteği sağlamak için kursiyerlerle böyle güzel bir projeyle bir araya geldiklerini söyledi.

ALLAH RAZI OLSUN

Güneydoğu ve Doğu Anadolu´daki güvenlik güçlerinin teröristlere karşı kendilerini siper ederek vatanı korumaya çalıştıklarını belirten Çağan, şöyle konuştu: "Biz de onlara minnet duygularımızı yerine getirmek ve arkalarında olduğumuzu gösterebilmek için çam sakızı çoban armağanı kursiyerlerimiz ve öğretmenlerimizle poğaça, börek, dolma gibi hazırlık yaparak onlara gönderiyoruz. Kurabiyelerimiz, böreklerimiz, poğaça, kek, sarma, katmerimiz ve duygu dolu mektuplarımızı koliler yaparak gönderiyoruz.  Diyarbakır Sur´da görev yapan bir askerimizin annesi de burada kendisi bizim kursiyerimiz. Onun da büyük çabaları oldu. Gıda maddelerini hazırlarken kursiyerlerimiz içlerinden gelen duyguları yansıttılar. Bunları dualarıyla yoğurarak yaptılar. Allah hepsinden razı olsun."

HEP DUA EDİYORUZ

Kursiyerlerden Leyla Demirdirek de  Diyarbakır´daki güvenlik görevlilerine "Çam sakızı çoban armağanı" diyerek ellerinden geldiğince yemekler yaptıklarını ve onların morallerini yükseltmek istediklerini vurguladı. Yiyecekleri dualarla hazırladıklarını ifade eden Demirdirek, "Askerimize, polisimize gece kalkıp dua ediyoruz. Benim oğlum Hüseyin de Sur´da görev yapıyor. Bir Hüseyin için değil, binlercesi için hazırladık bu yiyecekleri. Dualarımız hep onlarla. Duygularımızı anlatmanın mümkünü yok" diye konuştu. Öte yandan Halk Eğitim Merkezi´nde görevli Mustafa Demirdirek de  Diyarbakır´ın Sur ilçesinde görev yapan oğlu Hüseyin Demirdirek´i arayarak telefonla görüntülü görüşme yaptı. Telefonda duygularını aktaran uzman çavuş Hüseyin Demirdirek ise "Allah razı olsun herkesten.  Diyarbakır´ın Sur ilçesindeyim. Bir buçuk aydır buradayım. Bütün annelerin ellerine sağlık. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli