Kurtuluş reçetesi MHP'dir”

 Kurtuluş reçetesi MHP

Kurtuluş reçetesi MHP'dir”

 

Öztürk'ten seçim mesajı

Seçim bürosu hazırlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Adayı Avukat Halil Öztürk, açıklanan listeler ve seçim konusunda açıklamada bulundu. Öztürk, seçim bürosu konusunda da bilgi verdi.

Kurtuluş MHP'de

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 7 Haziran seçimleri için milletvekili listesi belli olmuştu. Açıklanan liste konusunda bilgi veren Milletvekili Adayı Avukat Halil Öztürk, listenin Kırıkkale'ye hayırlı olmasını diledi ve süreçte tüm aday adaylarına teşekkür etti. Listenin Kırıkkale'ye hayırlı olmasını dileyen Öztürk, Türkiye için de Kırıkkale için de kurtuluş reçetesinin MHP olduğuna işaret etti.

Hayırlı olsun

Öztürk sıralama konusunda şu açıklamayı yaptı: 25 Dönem Milletvekili aday listesi açıklanmıştır. Ben de MHP Kırıkkale 2. sıra Milletvekili adayı oldum. Tüm aday arkadaşlara başarılar diliyorum. Aday adayı arkadaşlarıma bu süreçte gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisi`ni Kırıkkale`de ve Türkiye`de iktidar yapmak asli vazifemizdir. Ülkemizin ve milletimizin kurtuluş reçetesi MHP`dedir.”

SKM için hazırlık

Seçim çalışmalarının yürütüleceği Seçim Koordinasyon Merkezi'ni, yani seçim bürosunu da hazırlayan Öztürk, bu konuda da bilgi verdi. SKM'nin hazırlanmakta olduğuna işaret eden Öztürk, Seçim Koordinasyon Merkezimin hazırlıkları bitmek üzere. Süratle MHP iktidarına yol alıyoruz. Destek sizden, himaye yüce Allah`tan” dedi. Seçim Koordinasyon Merkezi Zabıta Müdürlüğü yanındaki yerde hizmet verecek.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli