Anahtar Kelimeler: Kuyruklu yalan…!

Kuyruklu yalan…!

Kuyruklu yalan…!

‘Müslüman yalan söyler mi?!’

Halk Eğitim bile bu kadar değil!

Millet sana gülüyor!

Kırıkkale’yi 8 yıl oyalayarak neredeyse hiçbir şey yapmayan, iki üç yıldır da şehrin susuzluk, kirlilik ve pisliğine çare üretemeyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın bir yalanı daha ortaya çıktı. 

 

YALANA BAK YALANA!

Geçtiğimiz günlerde 460 kişilik işe 5 bin kişinin istihdam edileceği yalanını ortaya atan Başkan Saygılı, bu kez de Belediye’nin yaptırdığı mahalle konaklarında 3 bin 500 kadının kurs aldığını ileri sürdü. Aday olabilmek için yıllardır hiç yapmadığı şeyleri yapan ve son günlerde sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Saygılı, mahallelere yapılan konaklarda 3 bin 500 kadının kurs gördüğünü söylerken, bu rakamın Milli Eğitim ve Halk Eğitim kurslarında bile bu kadar yüksek olmadığı kaydedildi.

 

AYIP BİR PAYLAŞIM

Paylaşımı gören bir çok kişi, bunun da istihdam yalanı gibi kuyruklu bir yalan olduğunu ifade ederken, “Her mahalleye konak ve muhtar evi diyordu, yaptırdığı sadece dört tane konak. Bu konaklarda mı 3 bin 500 kişi kurs görmüş? Milli Eğitim ve Halk Eğitim’in yıllardır süren kurslarında bile bu rakama ulaşılamadı. İşte bir kuyruklu yalan daha. Müslüman yalan söyler mi Sayın Saygılı? Müslüman yalan söylemez. Buna ne gerek var. Ne yaptıysan onu söyle. Demek ki yaptığın bir şey yok, birkaç şeyi böyle abartarak anlatıyorsun millete. Ayıp ayıp…” yorumunda bulunuyorlar.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı